Söndag

Vaknade tidigt idag, vi gick upp och tände alla ljus och åt frukost och lyssnade på julmusik=)  Jag bara njuter av mitt lilla familjeliv!
Sen fick Niklas sätta upp hakar i kökslådorna och skåpen för Isak har börjat öppna dom när han åker förbi i gåstolen.

Slagit in Isaks sista julklappar också, ooh han tyckte det såg spännande ut redan nu haha, fast det blkir väl pappret som är roligast. Får se va han tycker om tomten..
Idag blir det kalas, lillasyster Fanny fyller 12 år, så vid tre tiden åker vi dit en sväng.

Ikväll tänkte vi vinna lite pengar.. på bingolotto:D Haha, så härligt!


Shoppa

Idag har Niklas och jag varit iväg och shoppat både julklappar och lite till oss själva. Isak fick mest! haha det är så roligt att köpa till honom, det blev massa saker som låter . Får väl se om vi lär ångra det:P nej klart han ska ha leksaker!
Sen köpte vi lite fler julsaker till hemmet, katten förstörde vår fina ljusstake förra julen så vi löpte två nya, nu är det riktigt mysigt! Och så hann vi med att handla mat också, provade äntligen själv-scanning på maxi, hur smidigt som helst!
Det var jätte kul att åka iväg lite själva, det var ju ett tag sen! Fast vi läääängtade efter vår lille Isak.
Vi åkte vid elva tiden och kom hem runt tre ungefär, men Isak hade haft det så bra. Han låg på golvet och lekte nöjt när vi kom hem. Han blev väldigt glad att se oss<3

Fick lite lördagsmiddag hos svärmor ikväll, så nu är det bara att ligga och ha det gott resten av kvällen.
Inget på teve så vi ska titta på The Mist .


Nattning

Är i full gång med Isaks läggning. Eller ah, lägger honom halv åtta men han vaknar ett par gånger. Och ikväll verkar han inte vilja sova. Lille gubben, men det tar ju ett tag att vänja honom, började med att lägga honom i hans säng i måndags. Han har legat hos oss sen han föddes innan.
Niklas och jag turas om varje gång han vaknar så det är skönt iaf.
Han är så "snuttig" och vill inte ha napp, så det är det som har varit problemet, men det går detta med tiden^^

Vi fick upp julsakerna redan ikväll faktiskt. Åh det är så mysigt,  ser verkligen fram emot julen nu! Det är så annorlunda. Förra året och året innan jobbade jag både jul och nyår för man brydde sig inte så mycket då.

Imorgon ska Isak faktiskt har barnvakt! Niklas och jag ska in till stan och kika och sen åka till leksakshuset och kolla julklappar till Isak. Det ser jag fram emot=)
Det behöver vi , och Isak får busa lite med sin farmor.

Nu är det tyst i huset igen, han somnade nog igen lille fisen<3

Blogg

Nu har jag som många andra skaffat blogg! Ska se till att förstå mej på denna sida så fort jag kan.
Är en glad och snäll småbarnsmamma på 21 år.
Den 11 maj 2008 föddes min lille son Isak, sen dess har livet tagit en otrolig vändning. Visst redan under graviditeten förändrades mycket men ändå.. man visste inte vad som väntade. Det var inhandling av barnvagn, barnsäng, barnkläder, skötbädd och allt det där. Tittade på hundratals olika flick och pojknamn.
Graviditeten gick faktiskt väldigt fort utan några större beskymmer, jag blev som en tjock fluffig padda sista månaden men det försvann fort när lillkillen kommit.
Känslan av att ha sitt lilla barn på bröstet är också obeskrivligt, men barn är ju faktiskt meningen med livet, så självklart är det den största och bästa känslan man någonsin kommer att uppleva!
Väl på bb skulle man försöka sova, mm väldigt lätt.. Kunde inte sluta titta på vårt lilla barn.
Tiden gick  med både upp och nergångar fast mycket mys och idag är han en jätte busig kille på snart 7 månader som susar omkring i gåstol, äter spagetti med köttfärssås och skrattar nästintill hela dagarna!
Vi bor lugnt och njuter av familjelivet med massa bus och mys och promenader.

Nu kan jag snart åka iväg själv, för att göra det jag vill. Ser fram emot att bara ta en fika , kolla kläder och givetvis dricka nån öl eller två, eller fler. Iaf det ska bli väldigt roligt. Samtidigt som det kommer vara jobbigt, inte så lätt som man kan tro att vara iväg från sitt barn, även om det bara är för en liten stund. Men man måste ju ibland, tänk när det blir dags för mej att börja jobba och dagis för Isak.
Det kommer att bli så bra, det är jag säker på=) Han är så duktig min lille underbara pojke!<3

Ja det var lite om den senaste tiden i mitt liv. Hur det var innan kan jag skriva en annan dag för nu är det storstädning här i hemmet, inför söndag då allt julmys ska upp=)


RSS 2.0