Tisdag 30 Juni

Godkväll, vilken varm dag det har varit!!
Vid lunchtid åkte jag och Isak in till stan, och min lillasyster Fanny kom också med. Hade tänkt ut lite grejer jag ville ha och behövde, och jag fick med mej det jag ville hem =) En vit skjorta, två linnen, ett par svarta jeans leggings och en randig tröja. Sen köpte jag den nya Stiletto mascaran, ska bli kul att prova.
Tog en glass i Hoglands park, och Isak fick springa av sig.
Blev en mysig dag.
Väl hemma var det på med bikinin på en gång, höll på att svettas ihjäl! sen grillade vi korv och hade det gott på uteplatsen.
Nu sover killarna och jag tittar lite smått på Into the blue, men den verkar seg så jag ska väl lägga mej jag också. Ska upp och jobba i morgon klockan sju.
Sov gott, vi hörs *




Fanny filur nere vid glassbaren =)

Isak & Fanny jagar duvor!

Bilder

Isak med sina presenter ifrån Lövmarknaden den 18 Juni.




Godigoding<3

Måndag 29 Juni

Hejsan!
Inte blivit något skrivet på ett par dagar nu, haft en lång jobbehelg.
Niklas har fixat god mat till mej när jag kommit hem varje dag, han och Isak var med min pappa och min lille systerson på leklandet i lördags. De hade haft jätte kul! =) De tog massa kort, så jag lägger in lite i morgon. I söndags när jag kom hem på rasten var de på uteplatsen, nicke höll på att sätta ihop ett parasoll. Jätte fint blev det, satt ute och åt middag idag.. så mysigt.
Det är roligt att ha kommit igång på jobbet, jätte trevliga sommarvikarier i ens egen ålder, och ordinarie personal är också jätte bra. Helgerna är väldigt långa bara, är väldigt trött på söndags kvällen, men vi har haft det lugnt och skönt så synd å klaga.
Imorgon är jag ledig så funderar på om jag och Isak ska åka in till stan eller nåt, har lust att hitta på något kul =)

Godnatt*




Blev chockad när jag läste om Michael Jacksons död i fredags, tragiskt slut. Vi tittade på ett program om hans liv i fredagskväll. Fick rysningar i hela kroppen, vilken stjärna han var & nu finns han inte mer.
Men hans musik finns, och den tycker nog alla om!

Bilder


Isak hade kul med en egen liten pool att plaska i!

Här låg Fanny & jag och glassade =)

Älskling i sina nya kläder, så fin<3

Min söta blus jag fick av nicke, en ny favorit tror jag =)

Torsdag 25 Juni

Har haft en härlig dag idag!
Isak och jag vaknade tidigt men jag lyckades få honom att sova ett tag till. Så vid nio gick vi upp och åt frukost, sen stökade han, och jag städade. Och han stökade och jag städade!.... haha, HELA tiden! riktig buse ibland, vissa dagar är han på precis allt han inte får!.
Men vid lunchtid tog vi bussen ut till lyckeby för att tillbringa dagen med Anja, Kasper & Fanny. Låg och solade och hade det gott på deras altan, blev inget bad idag dock.. blev aldrig av. När Niklas slutat åkte han och jag in till stan, Isak fick stanna kvar hos morfar & Anja. Det skulle shoppas kläder för födelsedagspengarna nicke fått, och han hittade massa fint, så han är så nöjd nu. Jag fick en bikini och en söt vit blus så jag är lika nöjd jag hihi.
På väg tillbaka blev det ett stopp på MAX, så ontyttigt, men så gott ;9.   
 Mysigt att få lite tid själva<3
När vi kom tillbaka hade Isak fullt upp i deras lekstuga, där kommer han nog att leka en hel del framöver =) Gosungen*
En väldigt härlig dag alltså!
Imorgon är det fredag och dags att jobba helg.
Nu blir det mys i soffan med älskling, om han inte hinner gå å lägga sig: )
Godnatt!!

Bilder

Nu kommer bilder ifrån kvällen på Långö.


Niklas, kolla vilken utsikt vi hade =)

Blomsterflickan Johanna

Jag med min lilla krans

Niklas hade den snyggaste kransen, han blev kallad Ceasar!:D

Niklas & jag<3

Johanna & Daniel


Haha, denna bilden är bäst!

Midsommarpuss

Johanna har precis tagit en snaps! ; )

Haha, nicke som aldrig vill vara normal på bild :D

Det blev guitarr hero under kvällen.

och Irish coffee :9

och kise kel!

och vi sjöng Lips

Och någongång på natten fick jag glasögon.

Det var en rolig midsommar! =)

Bilder


Hemma hos Niklas mor, framför deras söta midsommarstång.


Isak är midsommar fin.

Busar med farbror Stefan!

Mamma mu

Isak med sin farmor.



Isak & Eva är där inne och dansar =)

Nicke och jag<3

Det var ett par bilder från midsommarafton, det kommer fler ifrån kvällen också.

Söndag 21 Juni

Hejsan hejsan!
Hoppas ni alla har haft en bra midsommar!
Det har vi verkligen haft. I torsdagseftermiddag åkte vi in till lövmarknaden med pappa & Anja. Var nog där i tre timmar ungefär och hittade lite smått, b la massa strumpor! Isak fick en leksakshund som går och skäller & en "skarf" han kan knyta på huvudet i sommar, jätte tuff =)
Och på midsommarafton var det ju Niklas födelsedag, så Isak och jag smög upp morgonen och gjorde scones och kakor sen sjöng vi för honom & han fick present. Så nu är han 26 år gubben ; )
Mitt på dagen gick vi upp till hans mamma och blev bjudna på mat och hjälpte till när Niklas bror Stefan gjorde en fin midsommarstång, eller ah nicke hjälpte till och jag gjorde en liten krans till Isak som han absolut inte ville ha på sig! haha. Sen var vi iväg på ett ställe här i Jämjö jag inte minns namnet på, de hissade midsommarstång och sjöng och sådär.. massa barnfamiljer. Blir kul sen när Isak är lite större =).
Vid halv fem tiden var det dags att åka hem för att göra sig i ordning. Sa hej då till lille Isak som sov över hos sin farmor på natten när Niklas och jag tillbringade kvällen/halva natten på Långö med Johanna & Daniel. Vi åt en massa god mat på en plats med underbar utsikt och sol som det blev. Senare blev det guitarrhero, Lips och annat spel. Och god dricka, det var en jätte rolig kväll!
Lördagen var lugn, var ivrig att hämta Isak. Saknade honom jätte jätte mycket! han hade haft det så bra så. De satt å lekte när vi kom. På kvällen gjorde vi pizza och bara hade det lugnt och mysigt. Just det, på dagen kom mamma,mormor, Felicia, Ola och Oliwer på besök också..roligt att träffa dom också såklart!
Och idag har vi haft födelsedagsfika för nicke, med hans pappa & bröder och min pappa, Anja & Kasper. Satt ute i det varma vädret, det var ju vääldigt varmt idag. Vi skulle behöva ett parasoll på vår uteplats, det blir lite jobbigt just när man ska sitta och fika mitt i solen.
Japps, det var vår midsommar det!
Imorgon ska jag börja jobba så det är lika bra att vila sig nu =)
Godnatt!*

Onsdag 17 Juni

Hallå!
Idag ringde klockan halv sju, upp och göra sig i ordning och cykla till jobbet. Det var en intressant dag med mycket, men väldigt bra information. De sista två timmarna hade vi förflyttningsteknik, bra och lärorikt plus att det var roligt. Träffade två trevliga tjejer som ska jobba på samma avdelning som jag. Så denna sommaren ska nog gå bra.
Sen bytte nicke och jag av och han åkte till jobbet.
Isak och jag städade i eftermiddags, sen slappade vi i soffan =) Får ju passa på nu sista veckan jag är ledig!
Ikväll har Niklas klippt mej. Äntligen! jag har längtat efter det, tur jag har en kille som vågar klippa =) Det blev jättebra och jag är så nöjd så. Skönt att slippa det långa slitna som jag stört mej på.
Det är så härligt när man är nyklippt, det skulle bara varit en snygg färg också ; )
Imorgon blir det lövmarknad. Hoppas vi slipper ösregn!!

*Godnattinatt*

Tisdag 16 Juni

Hej hej!
Härligt väder de har varit de senaste dagarna, varit ute och njutit mycket.
Isak är så söt, han hämtar mina och sina skor och sätter sig på dörrmattan när han vill gå ut. Det är bra!
Han och jag har bara varit hemma nu måndag tisdag, idag blev det en lång middagslur för lillen var vaken inatt mellan 03.00 & 04.40 .... inte så kul, så jag hoppas att han sover inaaatt.

Imorgon ska jag iväg på introduktionsutbildning på jobbet 07.30-12.00, ska bli roligt. Och skönt att komma iväg en stund.
Sen är det ju torsdag och lövmarknad, jag vill åka in för jag var aldrig där förra året... det hör liksom sommaren till ju. NIklas slutade tidigare också, sen är det bara att hoppas på väder.
Och på fredag midsommar och nickes födelsedag. Vi ska vara hos hans mamma på dagen sen ska Isak vara kvar hos sin farmor och vi åker till Långö för att tillbringa kvällen med Johanna & Daniel. Det ska bli skojigt!  Det ska tydligen bli skurar, fast det är det ju alltid så man kunde ju ana :P
Va roligt det är med sommar!

Ha en bra kväll*

Lördag 13 Juni

Hej på er!
Idag vaknade Isak runt åtta tiden men han fick lite välling och somnade om så vi fick sova till tio! så skönt =)
Vi åt en sen frukost sen gav vi oss iväg för att titta i affärer, åkte in till stan en sväng också så nu är jag klar med Niklas present, han fyller 26 år på fredag. HIttade även ett par sandaler till Isak, det var väldigt utplockat men vi köpte ett par tuffa som satt jätte bra på fossingarna.
Sen på vägen hem skulle Nicke köpa något hemligt, han kom tillbaka med ett målar-kit till mej! =) Under min uppväxt har jag älskat att måla och rita men slutade plötsligt och sen har det liksom aldrig blivit av att man fortsatt igen. Och det pratade vi om igår så han hade planerat detta min älskling. Han är bara för bra! Så nu gäller det bara att komma på va jag ska måla.. 

Igår var det fredagsmys hemma hos pappa & Anja. Satt och pratade & spelade Skipbo, jätte mysigt som alltid =)
Tittade i resekataloger och drömde oss bort ifrån detta regniga Sverige...

Nu måste vi nog äta något för jag är hungrig!

*Ha en trevlig lördagkväll!*



Mitt målar-kit, Niklas har hämtat ett staffli också hihi.


Isaks sandaler :D

Torsdagskväll

Blev inte mycket gjort idag iaf, bara vikt en massa tvätt sen har Isak och jag vilat ganska mycket också. Han har bara velat vara uppe hos mej hela dagen. Men ikväll piggnade vi till både han & jag, så vi lekte och busades. Gick till jämjöhallen och gick i regn hem men vi var lika glada för det. Isak satt och sa "mama mama" i vagnen, då kan man ju inte bli annat än glad. Min lille gos<3
Nu ligger han och sover och Niklas försvann till affären.. hmm säkert något onyttigt han kommer hem med :P gottegrisar som vi är.

Imorgon är det fredag!

Godkväll*


Isak´s nya hobby :D

Fadder!

Min kompis Malin ringde igår och frågade om jag ville bli fadder till hennes lille son Hampus! och självklart vill jag det, jag blev så rörd och glad =)
Jag älskar den lille söta pojken, han är så fin och duktig.
Jag är verkligen stolt! :D


Lille Hampus!

Torsdag 11 Juni

Godmorgon!
Idag ska jag försöka ha städdag & tvätta och sånt kul :P
Sen får vi passa på att ta en promenad, såg på vädret imorse att det inte skulle bli något vidare.. blåsigt och blött..usch.
Måste ändå ner och lägga på brev.
Va fort denna veckan har gått! fredag imorgon redan, får se om de ringer in mej på jobb i helgen annars får vi hitta på något kul om jag får bestämma =)
Idag tänkte jag göra lite fint på bordet i köket och la på en lång duk, men utan att tänka på att jag har en nickenyfiken hemma.. hörde plötsligt bonk och gick för att titta...........


....visst ser han oskyldig ut ?
Haha, jag får fundera på om det blir duk eller inte....

Hoppas ni får en bra dag<3

Onsdag 10 Juni

Godmorgon!
Igår var han piggare lille Isak, sov länge.. hela natten och vaknade vid halv nio ungefär. Sen åt & drack han bra under hela dagen. Skönt, idag är han pigg också... vaknade typ kvart i sju så jag gav honom välling men han skulle upp och leka iaf =)
Igår var jag på informationsmöte på jobbet, snart är det dags att börja. Den 22:e börjar jag, fast jag sa jag kunde jobba helgerna innan om det behövs. Fast den 19:e vill jag vara ledig, midsommar alltså, då fyller Niklas 26 år.

Idag ska mamma komma på besök, tror jag. Annars har vi inget planerat, gå ut och gå som  vanligt. Isak älskar att titta på bilar och människor. Förresten har han börjat peka på folk och säga "titta", haha det är så roligt när vi är på Maxi t ex. Hoppas dom flesta tycker det är sött och inte blir sura.. jag försöker få honom att vinka istället för att peka men är lite svårt.. nån gång kanske =)

Ha en bra dag!

Kvällen

Vi åkte in som planerat till stan vid halv tre tiden för att titta när Mattias tog studenten. Fy vilken väder det blev, en väldigt lång skur.. men det blev faktiskt uppehåll lagom tills de kom ut på trappan och det var ju roligt för dom =)
Isak sov mest i vagnen men vaknade när alla började vråla och tuta överallt. Vi skulle köra hem en snabbis innan vi åkte till festen, men när vi kom hem var Isak jättegnällig, han kändes varm så vi tog en temp och han hade hög feber. Vi åkte iväg en runda iaf för att ge present och äta middag, Isak sov ett tag på Stefans rum sen åkte vi hem igen.
Sen han har mest sovit.. vaknade en stund innan bara och åt bitar av vindruvor och drack saft. Vi får hoppas att han är piggare imorgon lille snutten, jobbigt när han mår dåligt :(
Han ska få ligga och sova mellan oss nu när vi går och lägger oss.


*Godnatt*



Idag hade jag på mej min nya favorit skjorta =)


Många som väntar..

Nu kommer han nog snart...

En glad Mattias =)

En liten trött Isak<3

Måndag 8 Juni

Mama mama! det går min lille son runt och säger hela tiden idag =) hur underbart är inte det ?<3
Han vaknade på strålande humör klockan 07.00 så då gick vi upp, men nu ligger han och sover igen. Jag tror att jag också ska krypa ner en stund å vila.
I eftermiddag ska vi in till stan å titta när Mattias tar studenten, sen hem till honom på studentfest.
Vi får hoppas att det inte regnar för mycket, de sa på vädret att du skulle komma någon skur iaf.
Det blir en rolig dag iaf, mest för Mattias såklart.
Hörs ikväll!

Kram från en glad mama*


Söndag 7 Juni

Har haft en mysig dag med mamma och mormor. Blev hämtad klockan nio så åkte vi till Ronneby, gick i brunnsparken på loppis och hittade lite fynd. Mormor bjöd på god middag som alltid, sen har vi bara suttit och pratat! det är så skönt ibland att få prata av sig om allt och inget. Få goda råd av sin kloka mormor =)
På hemvägen stannade vi till på skopunkten, jag ville ha ett par skor med lite högre klack. Jag hittade ett par som var precis lagom höjd för mej.. lite roligare att ha höga när man ska ut , känner sig lite finare då.

Var hemma en stund och busade med Isak, sen gick vi ner till biblioteket och röstade, sen gjorde Niklas en mumsig kycklingsallad! Nu ligger vi här mätta och belåtna i soffan och är söndagsslappa :D
Imorgon ska vi in till stan för att titta när Niklas lillebror Mattias tar studenten!

Jag hoppas ni haft en bra helg*

Lördag 6 Juni

Vi har haft en heldag hemma, sovit mycket och bara tagit det lugnt idag.
Nu ikväll blev det pizza och coca cola, sen köpte vi lite glass till senare ikväll, vaniljglass med chokladkross ( min favorit ).
Isak är uppe och leker fortfarande, men jag tror han är ganska trött egentligen så det får bli välling till honom om en stund. Men vi sov så länge i eftermiddags så det är ju därför.
Imorgon kommer mamma och hämtar mej på morgonen så ska vi åka och hälsa på min lilla mormor i Ronneby, bler en sväng till brunnsparken också som vi brukar när vi är där. Det blir mysigt.

Lägger in lite bilder som jag tagit idag på vår söta son =)


Cool i nya kläder!

Sötast i världen!

Såhär ser det ofta ut i hallen nuförtiden, mina kläder ligger lite överallt & den skyldige är.......

Isak! ..det är sant faktiskt =)

och han tycker det är sååå kul !



Hoppas att ni har en trevlig lördag!

Bilder


Isak gosar med Caroline <3

Busar med Rosita & mormor.

Gosar lite till med Caroline...

och lite mer =)

Visar sina leksaker för farbror Daniel & Caroline.

Alle e glad igen =)

Halloj.
Det blev en jätte rolig kväll iaf! Men jag sa till henne ifrån Mary Kay att hon inte behövde komma.. allt blev ju så dumt.
Men mamma, hennes kusin Rosita & hennes dotter Caroline kom, och dom är verkligen två skrattpåsar så har skrattat typ hela kvällen. Niklas bror Daniel tittade förbi också.
Jag bjöd på min brownie-cheesecake, och ostbricka & lite gott dricka =)
Isak har varit uppe med oss, jag la honom precis. Han har skrattat hela kvällen han med, och han blev förälskad i Caroline! Hon hade inte varit här i mer än fem minuter innan han var som fastklistrad på henne! haha, har aldrig sett honom så, gud va gulligt! Lilla tjejtjusarn :D
Vi har tittat på Talang, fast mest på Isak som har dansat och busat framför soffan hela kvällen.
Jag är glad att det blev en bra kväll iaf, var faktiskt lite småledsen innan.
Nu ska jag ta en liten kakbit till och ha det gott framför teven.
Hoppas ni har en bra fredag!
Kram & Godnatt*

Alle lite arg

Eller arg, besviken rättare sagt. Jag har ju tydligen missuppfattat allt, idag blir det hudvård igen ? samma som vi var på sist. Så Johanna skulle inte komma, me de andra hoppas jag vill iaf.
Jag som fixat till ikväll.. men aja, kanske får upp humöret igen sen.
Tappade liksom "gnistan" nu :(

Fredag 5 Juni

Godmorgon!
Håller på å fixar här hemma som vanligt om mornarna, bäddar, diskar och plockar efter Isak =)
Idag ska Niklas på fest med jobbet så jag passade på att bjuda hit några på smink- kväll.
En tjej från Mary Kay kommer hit och ska visa massa smink. Var hos Johanna i mars på en mary kay kväll, då var det hudprodukter.. så detta blir nästa steg.
Det ska bli roligt, Isak får vara med oss också.. han kommer nog vara väldigt nyfiken. Blir några i familjen & Johanna såklart.
Nu får jag underhålla min son igen, han tycker jag är jätte trist när jag sitter här :D
Hej så länge!


Onsdag 3 Juni

Gokväll på er!
Vilket skitväder det blev idag, blev lite chockad när det plötsligt vällde ner en massa hagel:P  Så Isak och jag har hållt oss inne, har vilat mycket. I eftermiddags kom mamma på fika, hon hade även köpt med sig skjortan jag ville ha och jag älskar den redan! får väl ta en bild sen när jag har den på.. att man kan fastna så för olika plagg hihi.
Isak har varit på toppen humör hela dagen och typ skrattat hela tiden!  han är verkligen det bästa som finns den lille fisen. Han fick en simring han kan sitta i med ryggstöd och allt nu till sommaren, perfekt, kan vi går omkring med honom så han kan sprattla med benen i vattnet. Måste bara hitta nån solhatt till honom också, och sandaler också. Får titta efter det imorgon när vi ska och handla.

Jag är så sugen på att göra något med mitt hår..idag stod jag och klämde på hårfärgsförpackningar i affären..Jag hatar verkligen att det är så mörkt som det är nu... men det bästa är väl att vänta tills jag kan gå till en frisör som gör att ordentligt. Finns ju en risk att jag gör det värre :P
Ja vissa dagar stör man sig verkligen på skitgrejer egentligen.. men så är det väl med alla.

Men jag är glad, gladare än någonsin för att allt ordnar sig så bra. Och att mina killar älskar mej som jag är gör mej till den lyckligaste i världen<3

Med dom orden säger jag godnattelinatt :D

Tisdag 2 Juni

Då var det Juni, sommaren är här. Fast nu skulle vädret blir sämre ? men det kommer.
Igår hade jag och Isak en jätte mysig dag. Vi var mycket på uteplatsen, la ut en filt och tog ut massa leksaker, sen var vi ute och gick och bara hade det lugnt och skönt.
Idag har vi tagit det lugnt också, jag har känt mej väldigt sömnig så har inte orkat göra så mycket.
Vi skulle gå ner till affären och handla lite och gå förbi jobbet på vägen med några papper. Jag stoppade korgen full men när vi kom till kassan kom jag på att jag inte stoppat ner plånboken :P usch så irriterande.. men aja, det var ju bara till att traska hem utan varorna. Nicke fick handla på hemvägen istället.

Nu har jag tittat på äntligen hemma och kikar smått på house medans jag tittar runt på nätet & puttar på Niklas så han ska sluta snarka :P får väl nypa honom i snoken snart! 
Idag bad jag mamma köpa med sig en skjorta till mej imorgon från gina tricot. Har inte kunnat sluta tänka på den sen jag såg den så jag får hoppas den är fin på! =)

RSS 2.0