Bikini

Har suttit på nätet i kväll och letat bikini, vill ha någon enkel men gärna färgglad. Hittade denna på HM och jag tror nästan jag fastnat för den, va tycks ?


Bilder

Första badet i pappa & Anjas pool!


Niklas på bushumör som vanligt!

Jag, Fanny & Niklas

Nicke, Kasper, Jag & Fanny

Niklas njuter! =)

Söndag 31 Maj



Mors dag!
Jag fick lite sovmorgon i morse & när jag vaknade fick jag frukost på sängen, blommor, choklad & bikini pengar hehe som jag önskat mej. Vilken underbar dag =) Mina killar, dom kan dom <3
Isak och jag åkte upp till mamma och Felicia medans nicke var hemma och fixade på uteplatsen. Vi var ute mest i värmen, gick en härlig promenad & åt jordgubbar.
Sen kom Niklas en stund och runt fyra åkte vi vidare hem till pappa och Anja. De har skaffat pool så både jag och Niklas badade. Trodde jag skulle vara feg men gud va skönt det var, låg och sprattlade en lång stund.. tog på mej simfötter och kände mej som en liten groda.. tss.
Det har verkligen varit en underbar dag med underbart väder! åh va man njuter.
Denna helgen har varit toppen!

Nu ska jag krypa ner hos Niklas, godnatt på er*


Bilder


Jag med min underbara Niklas

Daniel & Johanna

Lilla Johanna

Puss puss <3

Lördag 30 Maj

Vilken lyckad kväll det blev igår!
Vi lämnade av Isak vid sex tiden hos pappa, sen åkte vi till Johanna & Daniel och drack öl och vin på deras balkong i värmen. Åt god mat på Olearys och sen vidare till Playbar och Nivå, verkligen jätte roligt att komma ut tillsammans. Vi var på strålande humör =)
Fick ett sms att allt gick bra med Isak på kvällen också så vi kunde koppla av.
Allt hade gått jätte bra med honom, vår duktiga lille kille har sovit borta för första gången. Han hade haft det så bra så =) Men gud va vi saknade honom, var underbart att pussa och krama på honom idag.
I eftermiddag har vi bara tagit det lugnt, varit ute lite sen gjorde vi tacos och satte oss framför Robinson finalen. Måste säga att jag blev lite överraskad att Ellenor vann men det var ju kul, jag trodde på Jarmo.
Nu har nicke slocknat i soffan så jag tror jag ska föreslå att vi förflyttar oss till sängen snart, mm ska bli skönt att sova... har ju faktiskt varit lite småtrött idag ; )

Hoppas alla mammor får en mysig dag i morgon, och kanske frukost på sängen =)

Godnatt godnatt*

Bilder


Isak på sin födelsedag.

Fick en egen liten tårta att kladda loss med!

Det var gottigott gott =)

Vår glada 1-åring =)

Torsdag 28 Maj

Idag åkte Isak och jag in till stan igen, var inne igår också och shoppade med Johanna. Men så var mitt id kort färdigt att hämta så det var bara att sätta sig på bussen igen. Isak har varit busig, skulle klättra i bussen och sånt :P men vi klarade oss hela vägen utan att bli ovänner iaf haha.
Gick en runda och tittade på kläder och fick med mej ett par jeans tights hem, dom kommer jag nog använda mycket. Jätte sköna!
Får se om jag får ihop något att ha på mej imorgon kväll, skulle haft en stylist.... Johanna och Daniel hänger med och äter på Olearys också. Det blir roligt det.

Vi fick veta att Isak fått dagisplats här på Tallets förskola, precis brevid oss! roligt att det blev vårt första val. Så lillfis ska börja på Älgen i augusti =) Få kompisar å leka med hihi.

Och sist men inte minst, Isak sa MAMMA för första gången idag! =) Jag blev så rörd och glad. Jag stod vi spisen och plötsligt började han säga mama mama. Underbart! Jag kunde inte sluta pussa på honom. Älskar min lille busunge<3

Nu ska jag lägga mej i soffan och slappa & se om nicke är vaken.
Ha en mysig kväll*

Onsdag 27 Maj

HEJ!
Äntligen har vi fått internet igen, nästan en månad utan.. har saknat min blogg! och att läsa andras.. har jue liksom blivit en vana =)
Har haft fullt upp denna månaden faktiskt, men bara med roliga saker.
Isak har ju fyllt 1 år nu och det firades ordentligt, och var roligt det var. Han älskade sina presenter och tårta och besöken.. ja alltihopa. Han fick paket i sängen på morgonen, sen var det lek med de nya sakerna.
Vi hade två kalas, ett på födelsedagen och ett på lördagen samma vecka. Snacka om att vi kände oss stolta över vår stora duktiga kille =) Han är bara så go!
Sen har vi fixat Isaks rum, så nu är det bara gardiner som saknas. Jätte mysigt blev det, ska ta en bild när gardinerna är på plats. Så lillen sover på sitt rum nu, iaf halva nätterna ^^,
Jag har jobbat lite nästan varje helg också vilket är jätte kul, träffa folk och tjäna lite egna pengar. Fått mitt schema nu för sommaren och ska jobba 90 % första perioden & 100 % andra. Skönt att veta när man ska jobba så vi kan planera dagarna.

På fredag ska jag och Niklas vara barnlediga en hel natt för första gången! Vi ska ut och äta och dricka gott sen får vi se hur vi gör med resten av kvällen =) Ska bli jätte roligt och jag är säker på att Isak kommer ha kul hos morfar & familjen =)

Nej nu är jag dundertrött. Var ju bara tvungen att skriva ett inlägg innan jag la mej såklart ; )
Hoppas ni har det bra och att ni läser min blogg igen!

Nattinatti ......Zzzz .....

Lördag 9 Maj

Hej på er! saknat mej?
Vi har inget internet hemma för tillfället och jag saknar att skriva i min blogg.
Just nu är det mest förberedelser inför Isaks födelsedag på måndag!
Det kommer bli så roligt!
Vi hörs när vi fått internet igen.
Då kommer det bilder på en 1åring =)

RSS 2.0