Torsdag 15 Oktober

God kväll!
Nu är det helt plötsligt tvärtom, jag är pigg om kvällarna! haha, det är nog som sagt perioder. Är nog tröttare än va jag tror.
Haft en bra dag. Isak vaknade på ett helt strålande humör vilket smittade av sig på oss och höll i sig hela dagen =) Jobbade bara till 13.30 och jag gör imorgon också. Ikväll har det mest varit bus och mys med Isak, han älskar att kittlas, haha.. så himla underbar är han. och härmas gör han också, och skrattar när jag försöker skälla på honom :P ( det är ju däremot inte så kul :) men det är vissa dagar han är tokbusig hela tiden.
Vid åtta tiden fick jag tillslut nicke att klippa mej! efter många veckors tjat gav han med sig. Jag vill ju bara toppa det och han gör det jätte bra så det är klart jag vill att han ska göra det , min snälla gubbe =)
Nu har vi haft det gott i soffan men jag tror nicke somnade så det är väl dags för sängen strax.
Imorgon är det fredag igen.. gud va fort veckorna går!
I helgen är det kalas både lör & sön.

Godnatt*



Onsdag 14 Oktober

Nu är jag hemma efter en kvälls arbete! det har gått bra och varit roligt men fan va jag är trött på dessa bussar som aldrig går passande på kvällarna! eller ja, det är väl mitt eget fel att jag inte har körkort men kanske hade fått åka buss iaf? . Jag slutade 21.15 och gick utanför för att ringa ett samtal, när jag väl skulle in igen var ju dörren låst ( Ja just det ja tänkte jag och skulle rota fram nycklen, men nej den har jag ju i skåpet där inne ) och ny som jag är hittade jag ingen ringklocka eller nåt. Ja ja jag får väl gå ner och vänta på bussen dådå, som går 22.06. Som jag märkt förut så är det kolsvart där jag ska ta bussen, man ser verkligen ingenting! men jag hade förberett mej med nickes pannlampa! hihi, hittade inte den riktiga ficklampa så fick ju ta vad jag hittade. Observera att jag inte hade den på huvudet. Och det var ju typ storm ute också mitt upp i allt, men min lilla syster höll mej sällskap nästa hela tiden för jag hann ju med att skrämma upp mej själv där i mörkret också :( Stod och svängde mej lampan framför mej och plötsligt lös ett ansikte upp, ( mitt då ) fast jag blev jätte rädd innan jag fattade det.. åh jösses, jag är jätte mörkrädd verkligen.
Oj vilket slut på kvällen, men nu är jag hemma i värmen och mina älsklingar ligger och sussar sött.
Jag måste äta lite innan jag lägger mej, och titta lite teve och så.
Sen är det upp tidigt imorgon för att jobba, känns som det var längesen jag jobbade dag? jaja men det ska bli skönt iaf.
Sov så gott alla, det ska jag verkligen göra!:D


Tisdag 13 Oktober!

Hej svejs!

Fick lust att skriva här ikväll, eller det har jag ju för det mesta. Men när man väl kommit till ro om kvällarna blir man gärna liggandes i soffan, mycket möjligt att jag somnar också! Blivit tröttare än någonsin. Fast det är ju full rulle från morgon till kväll =)
Isak växer och jag blir lika förvånad varje gång han gör eller säger något nytt. Han förstår mer än man tror, och vet vad saker och ting är! och han vet vad han vill min lille gosse<3
Jag har fått ett nytt vikariat ( sist jag skrev i bloggen tror jag att jag var i stan? ) men nu är jag närmare Jämjö och ska vara på samma boende till juni nästa år. Sen får vi se om det blir förlängt eller om jag kan börja plugga.
Jag trivs väldigt bra, det är roligt att få komma runt och se och träffa nya människor, man bär med sig något varje gång.
Boendet där jag är nu känns mysigt och lagom stort och så, mycket bra känns det. Får hoppas det håller i sig.

I helgen var vi iväg i Helsingborg, min pappa & hans fru fyllde år så vi var medbjudna för att fira. Det blev en helkväll på Wallmans salonger! vilket var jätte kul och väldigt bra. Jag skrattade en hel del den kvällen, haha. Det åker jag gärna iväg på fler gånger, verkligen att rekomendera.
Dagen efter blev det shopping på stan och i ett köpcenter utanför stan som jag inte kommer på namnet på just nu.
Också trevligt och vi fick med oss lite hem, jag köpte ett par underbara jeans leggings så är så mjuka och sköna och snygga! kan ju inte bli bättre. Jag har alltid haft svårt för att hitta byxor innan, men nu är det mest leggings som gäller.
Söndagen var vi helt sluut! blev vila, hälsa på Niklas mamma Eva sen bar det av till jobbet för kvällen.
Igår hade vi planeringsdag på Utkiken på bryggareberget, åt god buffé och fick träffa alla i personalen, det var skojjigt.

Japp, det är det som händer eller hänt menar jag.
Allt rullar på så bra, Isak trivs på dagis, Nicke jobbar, jag jobbar. Vi la bud på ett hus som sen ett annat par fick.
Hmm, ja, ja just det..sen sover vi ju en hel del.. Haha, ett tag somnade alla tre vi halv sju,sju typ varje dag... men det har vi slutat med nu. Var väl bara en liten "småbarnsförälderperiod" :D

Nu sover mina älsklingar gott och jag tittar på djurpoliserna på Animal Planet.
Har läst lite bloggar också, men ska nog snart krypa ner jag också... kallt om kvällarna och mornarna nu ju.. fy tusan.

Hoppas ni har det bra!
Kram från mej, vi får väl se när vi hörs nästa gång ; )



Har ju haft besök också. Här är jag med min gudson Hampus & min son Isak<3


Isak gillar att sitta vid sitt bord och rita med sina kritor, gärna ett och annat streck på bordet också när mamma inte ser :P

Och så har vi varit på stan och fikat med Johanna!


På hotellet i Helsingborg



Niklas & jag har varit tillsammans i 3 år nu, jag älskar honom så mycket!<3


Fnissiga Alle :P

Tjejerna

RSS 2.0