Lekparken

Vi har varit ute i solen en sväng, och varit lite i lekparken vilket Isak tyckte var jätte kul! Vi tog såklart massa bilder, så här få ni se några :



Gunga är kuul!


Sen körde jag taxi.


Gungbrädan var verkligen toppen!


Och åkte rutchkana ( ? ) gjorde vi såklart.

Sen avslutade vi rundan med lite krypning på gräset :D


                                                                          Jag älskar att vara mamma!


Lördag

Hallo!
Igår var den en lugn och skön fredag i vanlig ordning, åkte och handlade en sväng sen kom mamma och Trixie och åt middag med oss och lekte lite med Isak. Sen låg nicke jag bara i soffan och kollade film. Isak vaknade mitt i natten och var jätte ledsen så han fick komma upp och gosa med oss i soffan och dricka lite välling.
Idag var vi uppe tidigt och åt frukost med frallor, sen har vi varit ute och övningskört lite. Åh jag tycker det är så roligt, men det kändes att det var ett tag sen nu. Hoppas det blir snart igen =)
Nu tror jag vi ska gå ut och gå med Isak, sen blir det födelsedagsmiddag för Niklas bror Stefan som fyller år idag.
Hej så länge!

Bloggdesign

Jag vill också kunna göra min blogg precis som jag vill ha den! men det verkar svårt, men Niklas ska kolla på det när han har tid sen försöka lära mej. Försöka kan man ju alltid =)

Va underbart att snön håller på att försvinna förresten, nu vill vi ha vår!!

Ajabaja

Phu vilket spring det är efter Isak just nu, han kryper iväg fort som attan sen står han någonstans och pillar på sånt han inte får. Haha, tänk då när han kan gå! Fast jag plockar undan det mesta som han inte får röra för man vill inte säga ajabaja heela tiden..  han är så gullig också för han ställer sig upp överallt men är lite rädd för att sätta sig ner igen så han står och blir ledsen ..lilla grynet. Men han vågar ta ett par steg längs med soffan eller bordet..


Hihi, det är så kul att stå här mamma!

Han har fått börja äta vår mat nu i vecka, han har smakat potaismos med korv och stuvade makaroner med köttbullar , och han älskar det! Idag blir det kyckling... och det är jag säker på att han kommer gilla också =)

Stor kille

Haft en lugn och mysig dag med Isak, mamma och lilla Trixie. Gick promenad sen var vi bara inne och lekte med de små och pratade om allt och inget.. helmysigt =) Jag känner mej så pigg och glad när jag haft så mycket besök, verkligen jätte roligt. Och vilken underbar familj vi har.
Sen försökte jag ringa till chefen igen, men det är svårt att få tag på dom. Men lämnade ett meddelande så hon ringer kanske i morgon, skulle vara kul att få veta hur det blir i sommar.
Sen har jag tänkt mycket  på vad man ska göra sen, men jag har faktiskt ingen aning om va jag vill göra.. men det kommer kanske.. med tiden. 

Tittat lite på "gamla" bilder också, och vilken stor kille Isak har blivit! se här :

 Här var han ungefär 2 månader.

 Ca 1 månad.

 Ca 3 månader.


 Har förändrats en del jag också..
 

Oho

Efter en ganska vaken natt så var vi lite trötta idag. Gick upp och fixade med lite disk och tvätt sen lekte vi lite på lekmattan. Sen var det dags för Isaks middagslur men jag var så trött så jag la mej också och sov en timme.
Efter lunch skrev Emelie och frågade om vi skulle gå en sväng med barnen, så det blev en runda i det fina vädret.=)

Nu blir det Den rätte för Rosing!

Fladdelmus

Hello!
Nu tänkte jag skriva lite om hur min helg var sen efter fredagen som var jätte rolig! I lördags behövde Niklas mamma hjälp med lite grejer där så vi gick upp dit och blev kvar hela kvällen. Blev bjudna på mat och fika sen tittade vi på melodifestivalen, iaf jag, Isak och Eva. Niklas är inte glad för det där :P
På söndagen var vi uppe hos mamma en sväng, gosade massa med lilla Trixie, lilla prinsessan. Och på kvällen kom ju min lillasyster Fanny, oj vänta glömde säga en sak. På morgonen vaknade jag och var jäätte trött, så Niklas gick upp med Isak så jag fick ligga och dra mej. Nån timme senare knackade det på sovrumsdörren, då kom dom med frukost på sängen till mej =) med kaffe och allt, jag satt och tittade lite på teve och drack mitt kaffe en stund och när jag kom upp väntade ett varmt bad! åh vilka killar man har alltså :D
Åter till fanny, hon hade studiedag idag så hon ville sova över hos oss. Vi lekte med Isak och sen tittade vi på Patrik 1,5 och åt popcorn, choklad och cola. Jätte bra film tyckte jag faktiskt, romantisk eller hur Fanny ?
Idag åkte vi buss till Lyckeby, tittade lite i affärer och Isak fick tre nya body´s, sen köpte vi fika och gick hem till pappa och Anja. 
Är glad att jag har så söta och duktiga syskon =)
Jag fick med mej en låda hem med grejer från när jag var barn, hur kul sopm helst att titta igenom ju! ett fotoalbum och så, var några lösa bilder också som jag tänkte sätta in i album själv, jag älskar ju foton och vill kunna ta fram och titta ofta på dom.
Så det ska jag nog sätta mej och fixa med ikväll.
Ha det bra!

 Mys i soffan.

 Funny Fanny<3

 Isak tittar på råttor i djuraffären.

Bilder

 Isak & jag

 Jocke Kim & Linda

 Papporna med barnen

 Kim Niklas & Isak
Bilder från en jätte rolig kväll =)

Wiii

Så nu sitter jag och nicke här själva. Det blev en jätte trevlig kväll! Niklas gjorde sin special, inbakad kassler som är jätte jätte gott. Det blev populärt, sen en kladdkaka med massa grädde till efterätt.
Isak ville inte sova alls så han och Kim fick leka loss tills tio ungefär =) han somnade gott nu efter välling.
Va roligt det är att träffa vänner!


Godmorgon

Isak vaknade tidigt idag, 07.15 så har hunnit med en del redan.
Eftersom vi får besök ikväll måste här städas, så efter frukost har jag städat badrummet och köket nu ska jag damma färdigt i resten av lägenheten.
Isak somnade plötsligt hehe, så jag passar på att ta en liten paus.. tittade lite på Djurpoliserna på Animal Planet och det är ju helt sjukt va människor kan behandla djur illa! far så illa när man ser det :( Mycket sjukt som händer tyvärr..


Ska ta och läsa lite bloggar nu.

Vill ha!.... helst nu.

  Nytt på min önskelista, värmespolar! Åh skulle vara så kul att kunna få riktigt stora fina lockar som håller! Och sen en symaskin också... hi

Boogili boogili

Idag kom mamma och Trixie för att hämta Felicia. Men innan dom åkte fikade vi lite och gick en lång promenad, lilla Trixie orkade gå ganska mycket trots att hon är så liten, men hon fick sitta innanför jackan på oss alla tre också =) Gosetjejen.
Har varit så roligt att ha Felicia här. Hon är så duktig med Isak också =)

Nu ska vi bara slappa och mysa jag och nicke ikväll.
Imorgon ska vi iväg och handla lite när nicke slutat, vi får gäster på kvällen. Jocke, Linda och lille Kim ska äta middag hos oss. Det ska bli kul, var längesen vi träffades nu.
Och på lördag ska jag iväg med mamma och Felicia, och sen på söndag kommer min andra lillasyster Fanny =)
Blir skojigt det!
Kom på en sak nu, ska titta efter ett recept på någon god kladdkaka tills imorgon. Jocke hade tydligen beställt det till efterrätt. Om nån har tips så hojta till!


 Felicia<3

 Trixie myser innaför min  jacka.

Hoho



Hellu. Haft ännu en mysig dah med syster och Isak. Vi gjorde faktiskt ännu fler kola kakor idag så hon kan ta med sig hem också att bjuda familjen på.
Sen har vi gått en runda i det fina vädret och flisan fick kämpa med vagnen på vissa vägar för det var massa snö där vi gick.. och hon envisades med att köra! hehe.
Efter ett tag blev vi frusna alla tre och gick hem och mös i soffan igen, fast Isak ville mest krypa omkring och ställa sig upp hela tiden lillfisen. Han har 6 små tänder nu, och det händer att man får sig ett bit ibland :P

Lagade kassler och ananasgratäng tills nicke kom hem, sen har vi busat massor med Isak hela kvällen :D

Nu ska jag gå och umgås igen, dom bråkar visst lite om programen på teve där ute =)

 Felicia & Isak

 

Bakat

Idag har vi varit ute och gått en runda, men uh så kallt!  pigg blir man iaf.
Felicia och jag har bakat gott  ; kolakakor och kanelbullar sen var hon tvungen att titta på Hem till gården med mej.
Hon har fått en liten svans nu när hon är här... Isak! haha, han följer efter henne hela tiden =)
Tycker det är roligt med en ny lekkamrat.
Annars har det inte blivit mycket mer idag, la oss i soffan efter baket och tittade på film. Sen lagade Flis spagetti och köttfärssås, jättegott!
Nu blir det bara soffan igen, tror jag ska lägga mej tidigt ikväll... trött redan nu faktiskt. Men måste se nya säsongen av mitt favorit program House som börjar kl nio.
Gokväll på er*



 Underbart goda kolakakor som vi hittade på recept.nu


 Isak i sin leksakslåda ^^.

Trixie

Mamma och Ola kom innan, dom har pratat om att skaffa hund ett tag. Och idag kom dom med lilla Trixie! världens sötaste lilla hundvalp.
Jag blev störtförälskad i denna lilla tjej, så snäll och gosig!
Hon kommer att vara lilla prinsessan i familjen, och kommer att följa med mamma hit.
Jag har aldrig varit någon hund människa men ååh, helt underbar =)

Felicia kom ju innan också och nu ikväll har vi tittat skräckfilm och skratta ?( som vanligt när flisan är med =) Mirrors hette den, ganska bra faktiskt... eller ah lite konstig också.
Nu ska vi faktiskt äta lite chokladpudding innan vi går och lägger oss.
Gonatt på er!


Bilder på Trixie:







Söndag

Snart helgen över, men detta har varit en bra helg.
Idag kommer mamma och Ola och hälsar på oss, Isak skulle visst få ett paket av dom hehe.
Sen ikväll kommer lilla syster Felicia, hon har lov nu så hon ska vara hos oss ett par dagar. Ska bli jätte roligt med sällskap.. Isak kommer bli jätte glad =)
Så nu sitter jag och väntar på besöket alltså, sen ska köparna till vår gamla sängstomme komma också vid halv två tiden.
Jag ska nog kika lite efter en vagn så länge, har hittat en som vi är ganska säkra på att vi vill ha (fast man ändrar sig fort ) : En Brio Sing


Den är vändbar, och det tycker vi är viktigt. Snygg va?


Lägger in en bild på Isak i sin nya mjukisdräkt :


Alla Hjärtans Dag

Hej!
Idag åkte Niklas iväg på morgonen och kom hem med röda rosor, choklad och vaniljhjärtan. Blev en väldigt bra start på dagen<3 Han fick lite lotter men vann tyvärr inget.. Sen hade vi bara mysigt hemma innan vi åkte iväg till pappa och Anja, stannade till på City gross för jag ville kika lite eftersom jag aldrig varit där.
Så vi har blivit bjudna på middag, jättegod fiskgratäng och god efterrätt. Spelat buzz och tittat lite på Melodifestivalen innan vi åkte hem. Isak har lekt loss och smakat mumsig mat så han somnade gott när vi kom hem.
Han fick en jätte söt mjukisdräkt av dom i present och vi fick choklad och lotter.

Nu har vi ätit lite kvällsmackor och tittar på Bruce den allsmäktige , den är så rolig!
Hoppas alla haft en bra alla hjärtans dag :D


Isak ska öppna paket.

Fredag

Hej!
Igår hade vi den slappaste dagen på länge, gjorde inte mycket nytta. Men det var faktiskt väldigt skönt att mest bara ligga och vila sig.
Sen fick jag en rolig grej på posten. En inbjudan till ett bröllop i Polen!.. hmm inte en aning om vilka det är, men inbjudan var ju skickad till min adress. Måste ha blivit något väldigt mysko fel där.... hoppas jag :P

Idag har vi varit iväg och handlat lite på eftermiddagen, b la till pizzan vi ska göra ikväll. Måste ju ha fredags gott! Kanske någon film eller Lets dance på teve, det återstår att se =)
Imorgon är vi bjudna på middag hos pappa och Anja, det ska bli trevligt. Och om vädret tillåter kanske jag kan övningsköra. Hoppas det för nu var det ett tag sen och vill inte att det ska gå allt för lång tid emellan gångerna.

Isak håller på att få två nya tänder uppe så han vill bita på allt han kommer åt! stackarn, men dom kommer fort.
Han somnade nu för en stund sen så jag ska kika lite på nätet så länge.
*Ha en bra fredagskväll*



Bilder


Niklas & Isak läser en bok.


Isak med sina gosedjur =)


Va snö det kom igår, idag är det en hel del mer :P

9 Månader

Idag blir lilla prinsen nio månader! ooh va stor han börjar bli. Nu kan han krypa, sätta sig upp själv, och ställa sig upp mot saker =)
Och mycker mer såklart men det sista har kommit så fort!
Inatt när vi var uppe snöade det fint ute, och imorse höll det fortfarande på.. och fortfarande.. Visst är det mysigt när man sitter inomhus men är glad att vi inte har några ärenden idag.
För omväxlingsskull håller jag på och tvättar! våra korgar är alltid fulla trots att vi bara är två plus en liten =) Skönt att ha egen maskin hemma iaf.... just därför det blir mycket kanske ? aja.
Gick upp vid nio tiden idag men var så trötta så vi la oss i sängen igen efter frukost och somnade en stund till.
Nu är min nio-månaders-kille lite otålig och vill att jag ska leka med honom så hej sålänge!



Älsklingen!<3

Åka buss

Idag har jag, Isak och mamma varit iväg en sväng. Åkt buss för första gången med Isak, hehe han var så söt..tittade fram och tillbaka men som vanligt fastnade han med blicken på en dam bakom honom:P
Sen har vi gått en sväng här i Jämjö också, jag var tvungen att köpa mat till Isak. Sen var vi inne i en syaffär och plötsligt vill jag lära mej att sticka! tror jag ska fråga mormor om hon vill lära mej =)  Ge det ett försök iaf.

Idag har jag också gjort världens äckligaste mat! Sett ett recept på "fiskkakor" eftersom vi ska börja äta mer fisk, dom såg jätte goda ut på bilden men uuäh va äckligt. Niklas sa t o m att det var det värsta jag någonsin lagat! haha! men man måste ju prova.. blir lite smått mobbad nu bara.
Så det blir väl att ta något nu ikväll så vi får något gott i oss =)
När jag stod vid spisen och gjorde dessa blä-kakor så ställde sig Isak upp själv mot mina ben! två gånger, gud det känns så konstigt.. men han gör det hur lätt som helst. Stor kille nu.
Snart får vi springa och jaga honom överallt.

Nu ska jag umgås med älskling igen.

Gokväll på er*


En fundersam Isak i bussen.


Nu åker vi =)

Ny vecka

Bara fixat här hemma idag, tvätta, vika, diska, bytt sängkläder och sånt kul :P  Isak var lite ledsen imorse så vi har myst ganska mycket också. Men i eftermiddag var han pigg och glad igen, vi har krypit runt här på golvet och han är så himla snabb! haha. Sen ställer han sig upp på allt han kommer åt, blir lite nervös att han ska ramla då. Men det är ju roligt samtidigt.. va han utvecklas! =)

Igår va vi ju uppe hos Eva och hjälpte till lite, Isak ville mest bli buren av mej hela tiden men lite hjälp fick dom på slutet med möbleringen och så. Hon kom hem vid nio tiden och blev jätte nöjd. Och det blev verkligen så snyggt! va mycket det gör med ett nytt golv! . Roligt att det blev så lyckat.

Isak är förresten jätte rädd för en reklam, ni vet Kavli räkost reklamen med bebisen som dansar? han börjar gråta och sen när den är över så blir han som vanligt igen. Den gick typ 3 gånger igår på kort tid och Isak var i teverummet då.. stackars lillfis, men det går nog över =)

Nu sover Isak middag så jag ska vila mej lite jag också och titta på House.


Bilder

 Isaks fina dopduva.

 Det var lite oväsen igår hos farmor så jag fick ha hörselskydd en stund =).

Söndagen

Hellu..
Låg framför melodifestivalen och gjorde lite körtest på datorn igårkväll. Vet inte va jag tyckte om låtarna, jag tycker iaf att Alcazar eller va dom heter, alltid låter likadant.. så nej till dom iaf.
Niklas kom hem vid halv elva tiden och då åt vi lite ostkaka med sylt och grädde. Jag la mej vid tolv typ men kunde inte somna för nicke låg och snarkade i soffan så jag höll på att bli galen :S
Får nog köpa någon sluta-snarka-grej till honom, *förlåt gubben* =)
Idag har vi varit i kyrkan, det var en massa små söta barn! fast Isak var mer intresserad av en dam som satt bakom oss haha. Det var kul, coh han fick sin fina dop-duva. Efteråt var det lite fika i församlingshemmet. Jag trodde det skulle bli mer att barnen kunde leka lite, men alla satt och fikade för sig själva. Men var kul och se vilka föräldrar och barn som bor här egentligen.
Fick lapp om vuxen-barn grupp som skulle varit kul, kanske går dit någon tisdag.
Nu ligger Isak och sover middag, när han vaknar ska vi äta lite sen går vi upp och hjälper Niklas och killarna att få i ordning tills Eva kommer hem, hon kommer bli så nöjd :D
Hej sålänge!

Kvällen

Blev en trevlig dag! Mamma och Felicia var här hela dagen, flisan var nog trött sen för hon har lekt massor med Isak, sprungit omkring här och hoppat och grejat! haha, han var så lycklig. Hon ska komma till oss ett par dagar på sitt skollov. Det ser jag fram emot =)
Mamma och jag gjorde en stor lasagne till killarna som jobbat hela dagen. Niklas har inte kommit hem ännu, men dom hade hunnit mycket idag. Kanske det inte blir så länge imorgon.
På förmiddagen ska ju vi till kyrkan på "dopträffen" =)
Johanna och Daniel kom ju förbi en sväng också, vilket var jätte jätte kul! sett fram emot att träffa dom länge. Isak fick en rolig traktor med djur på som spelade melodi och djurläten, och fräsiga nappar fick han också.
Jag och Niklas fick choklad, de ska nog jag gotta mej på ikväll till teven.
Nej nu missar jag låten här.
Ha det gott!


De nyförlovade =)


Isak med sin nya traktor!


Roligt besök

Vi får att göra idag jag och Isak =)
Mamma och Felicia kommer nog snart och ska vara här idag, sen skulle Johanna och Daniel komma vid lunchtid också och hälsa på.
Sen ska vi göra en stor lasagne till Niklas och hans bröder och pappa i eftermiddag, dom lägger ju golv nu i helgen uppe hos Eva, Niklas mamma.
Ikväll ska jag titta på melodifestivalen! Niklas får stå ut med det , vet inte riktigt när han kommer hem heller.
Spännande ju, hoppas det är bättre detta året än förra.
Nu ska jag plocka ur min lilla diskmaskin.
Ha en bra lördag =)


Cykelhjälm

Var iväg sen i eftermiddags och handlade mat,  sen åkte vi vidare till Team Sportia för vi skulle titta mjukis / och gympabyxor. Niklas hittade ett par men inte jag. Där hittade vi en jätte söt cykelhjälm till Isak, så nu är han redo för lite cykelåkning =)
Niklas åkte bara iväg en liten stund innan, så nu är han hemma. Han har precis blandat en god drink till mej så ska nog gå och sätta mej i soffan och mumsa på den =)
Hoppas ni har en trevlig fredagkväll*


Coolingen =)

Freeedag

Godmorgon! Idag är jag så pigg, Isak har sovit jätte bra, bara vaknat för sin välling, skönt för honom också =) Så han väckte mej med sitt glada skrik vid åtta tiden.
Har ätit frukost och strax ska jag vika tvätt, har alltid en massa tvätt :P
Idag slutar Niklas vid ett och när han kommit hem ska vi iväg och handla, och titta runt lite i affärer.
Men det blir nog inte så länge eftersom han ska iväg och lägga golv. Isak och jag blir väl bara hemma ikväll.
Titta lite på Let´s dance och läsa körkortsboken.. det blir nog min fredag det =)
Hej sålänge*

Godmorgon

Torsdag, imorn är det helg igen. .Niklas ska lägga golv hela helgen hos sin mor så vet inte riktigt va Isak och jag ska hitta på. Men något får det bli!  hoppas jag. På söndag ska vi iaf till kyrkan och hämta Isaks dopduva, och träffa alla andra barn som döptes under 2008. Det ska bli kul =)
Vaknade vid åtta tiden idag också, ätit lite frukost, satt igång en maskin tvätt, har en massa tvätt som ska vikas.

Just nu sitter jag och laddar inför blöjbyte och påklädning på Isak. Det är inte lätt nuförtiden! Han vänder sig om, ställer sig på knäna, försöker krypa iväg, sparkar med benen.. jaa gör det svårt för mej helt enkelt. Han vet att han inte behöver ligga still om han själv inte känner för det:P Fast det är inte varje gång, men nästan..... Han är en sån busunge!! =)

Idag blir vi nog bara hemma, så besök är helt ok :D

Från lunar-bloggen : Gravid i v 39

V 39 Sön 27 apr 2008 15:04 Övrigt, 45 läsare totalt

Tjo..
Ingen bebis har velat titta ut ännu, även om man trott att det varit på gång. Det ska bli så skönt att bli sig själv igen, å få vår lille bebis på bröstet.. är ju sååå nyfiken!! Undra om den blir lika busig å livlig som den varit i magen?=)
Under slutet av förra veckan började allt bli typ dubbelt så jobbigt och tungt. Har fått så mycket vätska i kroppen.. mina fingrar är bortdomnade så man tappar saker hela tiden, det är så frustrerande för det är asjobbigt å böja sig ner för å plocka upp det igen jö:P!
Nä fy så man klagar, men det ska bli underbart när bebisen kommer så vi kan börja med vårt nya liv och man blir pigg å glad igen:D (Kroppen är väl trött givetvis men på bättringsvägen iaf hihi=)
Idag fick jag mej en ny vetekudde av svärmor också, har använt den andra jag fick varje dag hela graviditeten så den luktade lite konsigt nu å hade lite brännhål:P
En sån är att rekomendera, verkligen helt underbart när man får värk i ryggen :) Slipper man ju ta tabletter också.

Var på besök på förlossningen och bb förra veckan också, såg två små nyfödda sötingar å då längtade vi ännu ännu mer. så himla små söta!:)
Verkar som att vi hinner med att gå på dom sista föräldragrupp-träffarna ändå, imorrn skulle de berätta om smärtlindring och amning.
Träffa barnmorskan också, alltid lika kul å vara där:)
Inte många gånger kvar nu!





Roligt att läsa såhär efteråt! =)


Här är jag  med Isak i magen =) Det var innan jag blev så svullen:P

Isak sitter på bebismagen =)


Besök

Idag när Isak och jag vaknade låg jag och tittade på Vakna med the voice och Isak roade sig med att slå väckarklockan i pannan på mej.. eh aj!  och då vaknade ju jag till ordentligt :P
Sen fick pojken gröt för han var hungrig som en varg och sen kom mamma, Anna & Malin med frallor =)
Isak blev som vanligt överlycklig att det kom besök.
Han har t o m fått sitta på bebismagen! hehe.. såg så roligt ut.
Kändes kul att se Malin så tjock, det var jue inta alls längesen jag själv  var det ^^  Är så nyfiken var det blir, men jag gissar nog på en flicka.
Mamma stannde kvar när Malin och Anna åkt, så vi gick ut en sväng med vagnen.


Nu kryper verkligen Isak bra, tar sig fram väldans fort! han har satt sig upp själv idag också. Han är så duktig =)
Nu kom hans farmor på besök, sen ska vi natta honom och jag ska läsa lite i körkortsboken tänkte jag.
Gokväll*

Promenad..

Idag har vi varit ute på morgonpromenad, Isak och jag.. fast vi tyckte det var lite för kallt...
Sen har vi inte mycket planer för denna dagen heller, min kompis Malin skulle titta in nån dag i veckan iaf.. hon får snart sin lilla bebis, tror det är 2 månader kvar ungefär. Va stor Isak blivit när man tänker på en liten bebis.. han är ju en riktig liten pojk nu =) Blir nio månader nästa vecka.


Idag ska jag göra fiskgratäng för första gången, är i vanliga fall inte glad för fisk men ska försöka bli det. Med lite nya goda recept kanske man lyckas =)

Slappadag

Mest slappat hela dagen jag och Isak, lite tvätt och matlagning bara.
Lite lek också men mest mys i mammas famn^^
Nu har vi precis nattat busen, så jag sitter framför teven, ska titta på familjerna med massa barn!


Bilder på Isak tar vi nästan varje dag =) :

 Gungeligung!

 Åh Findus är så kul!!

Ny vecka

Hej på er!
Nu sitter jag i soffan och ska strax försöka titta lite på Hem till gården. Isak har fullt upp med sina böcker, står i gåstolen och bankar dom i bordet, ser kul ut :P
Vi vaknade runt åtta idag men har varit jätte slöa, Isak har mest legat i min famn och bara myst efter frukosten.
Igår gjorde vi ju som sagt lammrack, vi bjöd upp Niklas pappa & hans bror. Mm va vi tyckte? nja det är inget vi kommer att laga igen kom vi fram till.. inte äckligt men inte speciellt gott heller. Kul att prova iaf.

Idag ska vi nog bara vara hemma och slappa och göra ingenting, kanske går ut en sväng i eftermiddag bara.


Jag har blivit helt fast i olika bloggar, bla blondinbella och rosing.. fast hon skriver inte mycket intressant.. men ändå läser man ofta.
Många andra "vanliga"  folks också, många som bloggar nu.. kul =)

Nu har Isak fått ögonen på våra blommor! .. aah får ta honom innan något välter :S
Hej så länge!

Helgen över.. igen.

Helgerna går för fort!!
Men har iaf fått köra i helgen och det var väldigt kul =)
Trodde Johanna skulle kommit i helgen också men nope.. Så vi gjorde lite tacogratäng på kvällen med svärmor Eva på besök.
Idag har vi städat lite sen har pappa, Anja och Fanny hälsat på en sväng.
Isak tyckte det var jätte skoj och busade som bara den.
När dom åkt gick jag och Isak ut en sväng med vagnen och han somnade nästan direkt hehe.
Men han vaknar nog snart för jag hör hur han rör sig nu..
Niklas är iväg just nu, men när han kommer ska vi börja med maten, vi ska prova något nytt ikväll.. lammrack, det ska bli spännande. Se om det är något man kan bjuda på när man har besök nångång.

Ha en skön söndagkväll =)

RSS 2.0