Måndag 20 December

Inväntar lillasyster Felicia som snart kommer. Hon ska sova över hos oss två nätter, och det ska bakas julgodis och mysa=)
Måste bestämma dag vi ska åka in och handla julklappar! nu börjar det kännas stressigt, vi har ju bara köpt två stycken av alla:P
Nu blire lite mer kaffe och plocka undan lite av allt Isak dragit fram =)


Söndag 19 December

Vilken lång dag det har varit idag. Isak och jag var uppe tidigt som alltid, nicke började jobba tidigt idag också. Stackare, tänk vilket evighetsarbete de har med all snö!! jag klagar minsann inte så som de sliter.
Har roat oss med storstädning idag, Isak har verkligen varit duktigt och hjälp mej med allt=)
Nu sover nicke på soffan och jag vet inte va vi ska hitta på.
Baka och göra godis har jag tänkt spara tills min lillasyster kommer, så vi kan hjälpas åt med det.
Jaopp, vi får se.

Hoppas ni haft en bra helg!

Lördag 18 December

Det blev en mysig dag idag. Isak och jag fixade lite här hemma sen vi tio tiden tog vi pulkan ner till hans farfar & farbror. Fika, bus, och så hjälptes vi åt att klä granen =) Isak har verkligen kört med de två idag så jag vet vilka som somnar gott inatt haha. Men han är så snäll lille Isak, han älskar att leka och just nu prata massa bajs!
Nicke och Isak har redan somnat, själv sitter jag här i soffan vid datorn och funderar på om jag ska ta något att tugga på MEN jag åt en stor del av min pizza vid åtta tiden:P ...borde inte...!

Köpte lite julklappar idag, eller ja 2 st iaf till Isak. Nu är vi på gång! vi hinner, en vecka kvar=)

Lördag 18 December

Godmorgon.
Sitter och dricker varmt gott kaffe här i soffan och Isak tittar barnprogram.
Igår kom Malin och hennes 3 härliga barn på besök. Haha vilken syn, alla verkligen ALLA leksaker kommer ut i hela lägenheten, och det är kul å se för många leksaker används ju aldrig. Hihi, och lille Pontus sov mest under besöket, trots allt liv=) när man ser den lille bebisen (3 månader) blir jag jätte sugen på att försöka skaffa en bebis till, ett syskon till Isak! men funderar ett tag till.
Idag är det lördag och helst hade jag velat kika julklappar! men vi får se va som händer idag.
Nu ska vi vakna till här iaf=)


Med Isak i magen=)

Fredag 17 December

God morgon!
Sitter och myser med min pojk i soffan framför barnprogram. Varit vakna sedan 06.30 men det tar ett tag innan man piggnar till.
Idag vet jag inte va vi ska hitta på, städa lite sen försöka ta sig till affären och handla lite fredagsgott=)
I helgen känner jag att det är dags att handla julklappar! sent ute som varje år:P
Isak älskar ju bilar, och allt som har med det att göra, + att han har börjat gilla spöket laban. Så till honom är det inte så svårt, det är värre med de andra!

Ha en mysig fredag!


Isak med sin egen borrmaskin!

Torsdag 16 December

Hej! Inte tagit bort min blogg ännu, ska skriva lite nu eftersom det var ett tag sen sist=) Jag har precis slutat skolan, allt har gått jätte bra och jag kommer sakna min härliga klass! Vi skrev sista tentan den 8:e dec och jag väntar ivrigt på resultatet.
Annars har tiden rullat på som vanligt. Jag har jobbat i resursen 50% vilket har varit kul och man har lärt känna många nya människor. Nicke arbetar vidare och Isak älskar att gå till dagis=) allt flyter på härligt.
Nu ska jag ha en veckas ledighet innan jul, sen jobba den 23:e och sen är det semester hela julhelgen, det ska bli så mysigt.

Efter två vakna nätter pga sjukdom har jag, nicke och Isak fått sova heeela natten inatt, så idag kan det bli en bra dag=)

Lägger in lite bilder från senaste tiden:


Nicke & jag ska på julbord med Jotac.


Pepparkaksbak hos morfar!


Studiebesök med skolan.


Malin & Micke har fått en liten Pontus<3


Min älskling!!

RSS 2.0