Söndag 29 November

Hej! nu har dagarna sprungit iväg igen!
Har haft en jätte mysig helg med min mysiga familj. Hade gärna bloggat innan men datorn har liksom varit upptagen hela helgen:P
I fredags fyllde min lillasyster Fanny år så på kvällen var vi där på kalas. Blev bjudna på jättegod lasagne och marängtårta till efterrätt, tror jag åt upp 3/4 .. nae inte riktigt kanske men nästan:P *gottegris*.
Fanny verkade väldigt nöjd med sin födelsedag och sina presenter. Hon fick Lady Gaga skivan av oss och nu tror jag att jag också vill ha den hihi.

Lördagen då, då åkte jag med mamma, lillasyster Felicia och systersonen Oliwer hem till mormor i Ronneby.
Där fikade vi och jag och Felicia sprang ut på stan och fick med oss lite fint tillbaka. Jag hittade tunikan jag sett på nätet sen fick Isak en tröja med en bondgård på med olika djur. Sen fick Nicke två snygga t-shirts, jag har förstört ett jätte fint linne som han tyckte mycket om i tvätten nämligen.. så jag hade ganska dåligt samvete.
Men de blev så glada så, och jag också!
Hos mormor var även min moster och min kusin ifrån Stockholm, det blir inte ofta vi ses, så det var jättekul att träffa dom=)

På kvällen hade vi storstäd här hemma innan julpyntet kom fram. Åh va man myser med ljus överallt hemma. Var iväg och köpte lite mer julgrejer idag och julklappar till Isak.
Längtar till julen nu!!!

Hoppas ni alla haft en bra helg!



Fanny filur!

Isak hade gjort sig tuff i håret.

Lillasyster Felicia i Ronneby.

Älsklingarna mina<3

Just det. Niklas har fixat sitt gamla nintendo! så nu spelas det super mario =)
Nu kan ju t om jag spela lite tevespel hoho.

Onsdag 25 November

Hej hej!
Jaha va har man gjort idag då? jo Isak och jag har bara varit hemma, gosat och busat mest hela dagen=) Lämnade honom på dagis vid två och åkte sen iväg för att jobba kvällen.
Vid fem tiden pratar jag med Niklas, Isak hade fått hög feber och somnat på hans arm när han hämtade honom. Lille fisen, han hade sovit typ från fem till nio sen när jag kom hem var han jätte pigg. Men nu sover han igen, hoppas han sover gott resten av natten, det gör nog susen. Ska iaf vara hemma med honom imorgon, så får vi hoppas han blir piggare.
Det var skönt att komma väg och jobba lite, efter de tre lediga dagarna är det riktigt skönt att få komma igång lite och träffa alla.

Nu har jag slagit in de första julklapparna. Åh va jag längtar till julen nu! och till helgen ska allt julpynt komma fram =) storstädning får det bli innan dess.


Vår lille julnisse<3

Måste gå och lägga mej, men det tar emot för Niklas snarkar så förbannat i sovrummet. Jag står inte ut! hur mycket jag än puttar på honom så slutar han inte.. aja, kanske slutar i soffan för min del...:P

Godnatt på er*

Tisdag 24 November

Hejsan!
Idag var vi uppe i tid, klockan tio gick vi bort till Emelie & Samuel =) det var ett bra tag sen vi träffades sist, jag tror inte ens Isak kunde gå:P hehe så idag lekte dom för fullt. Det blev lite bråk om leksakerna bara, men det verkar vara det nu när de blivit större. Ska ha samma leksak hela tiden!
Samuel hade en häftig motorcykel som Isak blev väldigt förtjust i, den åkte han omkring på en hel del.
Varit och handlat lite på vägen hem och lillen somnade direkt i vagnen nästan, helt slut efter all lek.
Jag har precis delat upp min kaka Herman i fem delar, en ska jag ha kvar själv och så ska svärmor och svärfar få varsin del, de andra slängde jag. Imorgon är det dags att baka kakan, hoppas den blir god =)
Någon av er som gjort en nån gång?

Ne nu ska jag se om jag kan ordna lite mat, tyckte de var ganska tomt i kylen och frysen nu:P men något hittar jag på =)
Hoppas ni haft en bra dag!
Imorgon är det dags att jobba 15.30.



Fikadags!

Fullt upp med bilarna!

Brrrruumm =)

Phuu man blir trött av och leka!

Söndag 22 November

Tjo!
Så var denna helgen slut. Har haft det riktigt lugnt och skönt. Inte gjort alls mycket och sovit en hel del:P
Ikväll har vi varit och hälsat på hos pappa & familjen, bror hade bakat cheesecake som var supergod:D mums mums.. Isak & jag åt nog mest.. vi gottegrisar!
Det blev en mysig söndag kväll, på fredag ska vi dit igen för lillasyster fyller år! Hon och jag satt och tittade kläder på nätet innan, till jul och nyår och så. Jag hittade en lång tunika för omväxlings skull ( not :P )på Lindex som jag vill ha!! och kikade skor också på skopunktens hemsida. Men vi får väl se, det är mycket man vill ha :P


Fiiiiina tunikan som jag hittade!

Hepp, godnatt på er! *

Lördag 21 November

Godkväll på er!
Klockan redan halv tolv? oj, jag har jobbat ikväll, var väl hemma runt halv tio. Niklas är iväg på grabbkväll hehe, så Isak har varit med sin farfar ikväll. De hade haft så roligt så, blev glad att han var vaken när jag kom hem så jag fick gosa med honom. Nu har han somnat iaf.
Jaha va händer annars då? har jobbat tors fre lör så nu väntar 3 dagars ledighet.

Isak har fått en liten synt som Niklas hade när han var liten och han älskar den! och så är det en demo på den som han spelar heeeela tiden, haha : wake me upp before you go go! , så den går vi och nynnar på här hemma nu jämt:P

Nu funderar jag på att lägga mej å läsa en bok, ja faktiskt har vi köpt nya böcker. Niklas beställde så då tog jag också tre stycken, bl a en verklighetsbaserad bok som heter Skadad.
Vet ni? jag hade planerat massa jag skulle skriva men nu står det helt still i mitt huvud! jag kommer inte ihåg nånting.. ahapp, kanske kommer på det tills i morgon =)hihi.

Hoppas ni har en toppen helg alla*

Onsdag 18 November

Hellu hellu

Igår hade Isak och jag en såndär mys & sovdag =) fast vi var på bvc en runda också på eftermiddagen, och allt var bra. Fick en spruta mot mässling, röda hund och påssjuka denna gången. Han var inte glad men det gick över fort. Inte kul och vägas och mätas å sånt när man inte är på humör!

Idag har vi haft en jätte rolig dag! Vaknade vid åtta tiden och var uppe till tio ungefär sen blev vi trötta igen och sov till elva. Vid tolv åkte vi iväg till Lyckeby för att hälsa på Katrine & Amelia. Kul å se hur de bodde och det var så mysigt med tända ljus och Katrine var så söt och gravid i sin mjukdress =)
Amelia hade väntat på Isak och valt ut vilka leksaker han skulle ha och så. Först var han lite blyg men det släppte ganska fort, sen har de varit hur söta som helst, kramats å lekt.
Katrines kusin ( tror jag? ) och hennes son Theo kom också, så det blev tre små barn som skulle leka med samma leksaker hela tiden! haha.. lite bråk och arga skrik blev det minsann idag me:P
De är så söta.
Nästa gång vi ses planerar vi att åka till leklandet med barnen.

Nu ikväll har jag bara strykt lite kläder och tittat på Paradise Hotell.
Ska nog sova tidigt , känner mej lite trött:P

Sov gott på kudden *




Barnen fikar på bulle & saft

Isak & Theo leker med bilarna och telefonen.

Amelia visar sitt fotoalbum för Tessan.


Vilken bild! GOSUNGAR!<3

Nu sitter vi här och lyssnar på musik.

Theo är glad trots att han fick bajs istället för glass :P

Mumsar i sig glass, Isak stoppade nog in en för stor bit :S

Härlig dag med härliga barn =)

Måndag 16 November

Hallå!
Idag var det skönt att slippa vakna av klockan tidigt på morgonen.

Varit i stan och varit med Johanna på jakt efter en vinterjacka, sen hann vi med en fika hos Markus också.
Tittat efter gardiner till köket också men egentligen ingen mening nu för snart ska de röda julgardinerna upp =)
Annars har vi inte gjort mycket, jag somnade i soffan innan men Niklas lyckades väcka mej, tittade på Ullared.. va roliga folk är! haha, lite pinsamt å se vissa.
Nu ska jag strax se Paradise Hotel också, lite pinsamt där med kan man ju säga.. det blir nog en hel del intriger! fult spel alltså..

Till programmet ska jag ta mej en 88:a

Sov sött*



Johanna, Markus & Isak

Isak försöker hitta nycklen till skrinet =)

Ny snygg klocka till vardagsrummet som Niklas köpte idag.

Tycker den passade in så bra =)

Söndag 15 November

Idag är det två år sen vi var i Egypten, två år sen vi förlovade oss =).
Det är ett underbart minne, och vilken mysig och härlig vecka. Lugnt var det och jag hade Isak i magen.

Jag kommer ihåg när vi kom fram till hotellet hur trött jag var. Vi gick och tittade runt såklart och så och satt på en pub på kvällen, men det blev hem tidigt. Klockan var väl runt nio. Jag höll på att somna men Niklas ville att vi skulle gå ut en runda till. NEJ nej nej det orkar jag inte. Jo vi måste, neeej jag orkar inte, joo och efter ett tag fick han med mej ut igen, dock dötrött och som ett åskmoln:P vi gick en promenad och gick ner mot stranden. Där var det jätte mörkt och jag var rädd för djur i sanden:P haha, men vi satte oss på en brygga , hur mysigt som helst. Då tog Niklas fram en ask med ringarna! och frågade om jag ville förlova mej med honom. Åh jag blev så överraskad och glad! självklart ville jag det, utan tvekan. 

Är så glad att jag träffat Niklas, han är världens bästa<3

Egypten:


Bild ifrån hotellrummet.

Älskling!

En gravid Alexandra

Kvällspromenad

Vi åkte ut med båt en dag, visst ser det härligt ut? det var det!

Niklas på stranden.

Jag på stranden.

På båten hem, njuter. Jag som är så rädd av mej vågade väl inte hoppa i mitt ute i havet heller!

Chokladsuget som var enormt när jag var gravid! det är det fortfarande....

Ska ner på stan i en tuck tuck, körde som galningar.

Nicke & jag<3

Kairo!

På kamel!






Underbar resa!



Lördag 14 November

Godkväll!
Här sitter jag och e mycket mycket trött! Isak har varit pigg ikväll så inte längesen han somnade, och jag somnade nästan själv.
Idag har jag jobbat till fyra, en lugn dag på jobbet. Sen har vi varit på kalas hos Niklas pappa. Isak höll igång och busade och showade hela tiden =) gillar uppmärksamheten.
När vi kom hem var Isak fortfarande hur pigg som helst, så vi har gosats i vår säng och tittat på körslaget. Han älskar musik! och dansar och klappar händerna samtidigt som han skrattar glatt <3 underbart. Jag tycker faktiskt Olas kör var riktigt bra även om jag inte tittat innnan mer än 1 gång.

Imorgon är det jobb till 13.30 sen kommer mamma och Felicia! som jag saknat dom!
Och efter det väntar 3 dagars ledghet :D

Oooh imorgon är det två år sen Niklas & jag förlovade oss i Egypten. Ska lägga upp bilder därifrån =)

Godnatt på er*


Isak & jag hejade Ola.

Fredag 13 November

Hej på er!
Fredag idag igen, ännu en vecka snart slut.
Isak väckte mej på ett strålande humör så det smittade såklart av sig! Vi har plockat lite här hemma nu på morgonen och Isak har hjälpt mej plocka ur diskmaskinen, duktig kille.
Soligt väder idag så jag tror det blir en sväng med vagnen så kan lillen sova ute en stund om han vill det.
Jag börjar jobba klockan halv fyra, så innan dess blir det bara mys.

Ha en trevlig helg!




Lik sin far eller hur?=)

Torsdag 12 November

Hejsan!
Hoppas att ni haft en bra dag.
Isak och jag åkte in till stan vid tolv tiden för att träffa Johanna. Isak somnade på vägen in så vi kunde titta runt lite, va skönt det för när han vaknade var han inte på något vidare humör! men iaf vi tog en fika och tittade runt på stan ett tag till. Köpte present till min syster Fanny, och så fick Isak en jätte tuff jacka av Johanna =)
Träffade på Sandra, en vän som jag jobbat med innan och fick se hennes lilla dotter på tolv veckor! Mika, så himla liten å söt var hon =) vi sa att vi ska ses snart med barnen så det hoppas jag blir av. Var så längesen man träffades.
Till middag blev det våfflor med grädde & sylt, och sen ett bad för Isak.. då blev han minsann glad igen<3
Imorgon är det dags att jobba, men börjar inte förrän 15.30.

Nu ska jag läsa lite bloggar, kändisbloggarna...

Ooah imorgon är det fredag den 13:e...


Isak fick slicka grädden av vispen! det har väl alla gjort när de var små?=)


Mumsigt!


Nya jackan han fick av johanna, fin eller hur?

Onsdag 11 November

Goddag!
Idag har jag varit och jobbat ett par timmar på morgonen,helt ok eftersom jag ändå var ledig igår och är ledig imorgon =) dessutom tycker jag det är kul.
Ska strax hämta Isak på dagis men dom äter just nu så fär vänta tills de är klara. Idag är han 18 månader vår lille kille =) va mycket som hänt på dessa månader, han är så go min lille fis<3
Igår hade vi en hemma dag, sov en riktigt lång middagslur både han & jag.
På kvällen var vi på dagis och pratade om inskolningen, allt gick ju så bra och det vara positvit allting. Det som är jobbigt är när jag jobbar kväll och lämnar honom vid två och så kommer Niklas och hämtar honom klockan fyra, de är ju bara två timmar.. men ja det går iaf bättre nu å han blir inte ledsen längre när jag går.
Idag ska vi nog inte göra något speciellt, mamma skulle kommit men hon har varit sjuk så vi väntar nog lite så inte vi blir smittade för säkerhets skull.

Imorgon blir det en sväng in till stan. Ska träffa Sanna och så ska vi träffa Johanna också=) Det blir skojigt det, ska köpa present till min lillasyster också som fyller år snart.

Ha en bra dag*

Måndag 9 November

Hej hopp!
Vilken kväll det blev i lördags! Vi hade verkligen hur kul som helst, och skrattade hur mycket som helst ( roligast var nästan bussen upp? haha =). Mycket lyckat.
Stina och jag som är de yngsta i gänget dansade faktiskt lite bugg också,(det var Lasse Stefans som spelade) på vårt egna vis alltså, sen avslutade vi kvällen inne på Olearys.
Söndag, ja, då va man ju lite mindre pigg men efter lite sovmorgon gav Isak och jag Niklas frukost på sängen och så fick han sin fars dag present, duschkräm & deo som luktar mums.
Sen var vi hos min pappa och blev bjudna på supergod middag där & efter det efterrätt hos Niklas pappa.
Och senare, eller ja klockan 19.00 gick jag och Isak och la oss, och jag sov resten av kvällen/ natten.
Idag har jag jobbat men nu är jag ledig tre dagar igen, vet inte va man ska hitta på riktigt.
Mamma skulle nog komma på onsdag, sen funderar jag på att ringa Sanna & Katrine igen och se va dom har för sig=) så himla roligt att vi fått kontakt igen! sen kanske Malin & Hampus skulle höra av sig. Så det kanske blir en trevlig ledighet detta? Det ska iaf bli gowsigt att vara med min lille Isak<3

Nu har vi kommit på va vi vill ha här till hemmet, lite ommöblering och sen sätta in ett matbord & snygga stolar! om vi bara ändrar om lite så ska det nog gå! =)

Nej nu ska jag gå och slänga soporna faktiskt.

Gonatt på er*


Bilder från Eringsboda:


Drack lite gott hemma hos Stina innan vi tog bussen!

Damerna

Stina & jag

Hehe tummen upp



Stina dansar loss =)

Stina & Jinn, goa tjejer!


Och fars dag!:

Älsklingarna<3

Fredag 6 November

Idag vaknade jag på en väldigt bra sida, har varit på toppen humör. Är väldigt nöjd med mitt byte som jag och en arbetskamrat gjorde. Jag tog hennes fredag och hon tar min söndag, mycket bra=)
Så dagen har flytit på, hämtade Isak vid två tiden och då hade han sovit typ två timmar så han var pigg och glad. När vi kommer hem brukar vi alltid sätta oss i soffan en stund och bara mysa, underbart gosigt!
Sen gjorde vi chili con carne tills nicke kom hem.
Ikväll har det varit lugnt, chokladpudding och Idol :9
Efter idol fick jag lust att måla, och det gjorde jag också men nu sitter jag bara och stör mej på hur fult det blev och har lust att ta ett papper och bara sudda bort allt!! haha..
Ingen konstnär men jag tycker det är väldigt kul och rogivande.
Imorgon hoppas jag att jag kan få övningsköra lite, det var ett tag sen nu igen och jag är verkligen sugen på att köra bil och lära mej mer!!!
Annars har vi inga planer för dagen, men framåt kvällen blir det ju Eringsboda:D

Godnatt på er<3


Gullig bild eller hur?, ofta jag hittar mina älsklingar såhär<3

Torsdag 5 November

Hejsan!
Dagarna går så himla fort, redan inne i november nu. Snart jul ju :D ser verkligen fram emot det nu när man har sin lilla familj.
Jag trivs kanon bra på mitt vikariat på Mölleberg, de har verkligen fått mej att trivas! På lördag ska vi till eringsboda allihopa och äta middag och dansa ( kanske dansa för min del:P). De är ett roligt gäng så det kommer nog bli jätte skoj.
Har träffat lite gamla klasskamrater nu senaste. Förra torsdagen fick jag besök av Sanna & Katrine & hennes dotter Amelia, vi gick i samma klass på högstadiet och har bara träffats någon gång efter det.  Och när vi träffades kändes det precis som det gjorde då, visst har vi förändrats men vi har fortfarande lika kul. Amelia är snart 3 år och Isak tyckte det var spännande med besök, lite blyga var dom allt i början me efter ett tag var leken igång=) På eftermiddagen samma dagen kom även Elin, som gick i samma klass på gymnasiet. Samma sak där, jätte kul och jag skrattade mer än på länge.
En väldigt rolig dag alltså.
Har varit med Katrine och Sanna idag också, Isak och jag hade lite ärenden i lyckeby så då passade vi på att ringa dom.
Handlat en liten present till pappa Niklas till fars dag.

Nej nu ska jag gå och lägga mej, ska upp och jobba imorgon bitti.
Ha det bra så hörs vi snart<3

Lite bilder från senaste tiden:


Lillasyster Felicia har fyllt 15 år!

Besök av goda vänner Nicklas & Erika, Daniel & Johanna

Isak bjöd Erika på fika på sitt rum =)

Isak vill gärna hjälpa till när det är dags att vika tvätt!

Felicia, mormor, Oliwer & mamma kom på fika hos oss.

Sen kom Katrine & Sanna & Amelia

Sötnosarn fikar =)

Lek på Isaks rum.

Dags för promenad i jämjö.

Sanna körde gärna vagnen.

Amelia ville gå själv =)

Sen kom ju söta goa Elin! =) vi tittade i alla våra album!


 
Ute bland höstlöven!

Åkte iväg för att grilla vid en mysig sjö.

Felicia & mamma var med.

Grillade korv & nickes pinnbröd.

Familjen<3

RSS 2.0