Torsdag 19 Maj

Idag blev en härlig dag! t om lite värme och solglimtar. På förmiddagen lekte jag och Isak med hans lego, och med bilar såklart. Han blir så glad när man verkligen tar sig tid och leker! struntar i allt annat för en stund.
Efter lunch kom Emelie och hennes Samuel. Fika, och sen ut så de fick cykla/köra traktor. Och de gjorde dom runt runt runt länge. Grannen och hennes pojk kom också så de fick en kompis till att leka med.
Nu har jag lagat middag så nu väntar vi bara på gubben så vi kan käka.
Imorgon är det fredag och en hel helgs arbete väntar! men när man har två dagars ledigt innan så känns det helt ok.


Torsdag 19 Maj

Nu har det hunnit bli maj och solsken med värme sen jag skrev sist. Isak har precis fyllt 3 år och växer som attan! Han pratar bra och MYCKET, hela tiden =) allt flyter på här hemma och nu längtar man mest efter semestern.
Jag har just nu ett vikariat 10Jan-31September på en avdelning där jag trivs så himla bra! Allt är bra och jag kommer verkligen att sakna alla sen!!
Men får njuta av den tiden man har kvar där och det går bra eftersom jag alltid är glad när jag går dit.

Idag är vi lediga liksom igår, har alltid två dagars ledigt innan jobbhelg. Igår va jag som en zombie, hade kunnat sova ett år kändes det som.. hoppas det blir en bättre dag idag. Emelie och Samuel kommer i eftermiddag och myser med oss=)

Vi hörsd snart igen hoppas jag=)
Får ju lägga in ett par bilder så ni ser va som hänt de senaste!:


3-åringen i full gång med att äta tårta på sitt kalas!


Isak & jag en solig dag i Brunnsparken.


Tjejkväll med världens finaste vänner!


Isak & min gudson Hampus. Stora killar!


Coolingen<3

RSS 2.0