Gääsp..

Åh va trötta vi blev!
Efter vår goda pizza blev vi alldeles slut, satte på en film Mirrors men fick stänga av för nicke somnade nästan :P Ser den imorgon istället. Tror att det blir sängen för vår del snart.

 Vår pizza blev kanon :D


Aj aj, min lilla Niklas kom hem skadad idag från jobbet :(  Hans fingrar har verkligen haft otur senaste tiden. Men jag och Isak ska ta hand om honom så gott vi bara kan, skämma bort honom lite :D

Fredagkväll

Var iväg och handlade innan men hittade inga byxor i min storlek, får leta vidare nån annan dag.
Sen i eftermiddags har jag och Niklas varit ute och övningskört, det gick ganska bra och var väldigt kul.. samtidigt som jag var vääldigt nervös såklart. Men jag ser helt klart fram emot nästa gång. Niklas var en riktigt bra handledare!, lugn och förklarade så bra =)

Nu väntar jag på att pizzadagen ska bli klar så ska vi göra lite hemmagjord pizza och om jag får bestämma titta på Let´s Dance vid åtta.
Bara mys framför teven ikväll alltså!

Ha en bra fredagkväll allihopa

Helg!

Godmorgon! Nu är det helg igen och det känns jue alltid bra =)
Isak och jag.. eller ah Isak vaknade halv åtta och väckte mej då:P Satte på teven och låg och tittade på Vakna med the voice, blivit att jag gjort det varje dag nu när vi vaknar så tidigt. Bra faktiskt, Isak klättrar mest omkring och leker med sin elefant och nyps också.
Funderar på om vi ska gå en promenad så man piggnar till lite.. har en massa tvätt att ta hand om också...

När Niklas slutat idag så åker vi iväg en sväng och handlar. Jag ska försöka hitta mej ett par gympabyxor som kan vara bra att ha ;)
Sen ikväll blir det hemmagjord pizza och pizzabullar när vi ändå håller på.

Nu har jag en som klättrar på mej så får underhålla honom nu , ni vet nog vem det är :D

Mysig

Nu har jag precis kommit ut efter en låång varm dusch! Gud va skönt, sen smörjt mej med min olivkräm som jag fått av nicke så nu mår jag gott =)
Nattade Isak och sen blev det lite sen middag idag, tittade lite på Sveriges värsta bilförare... hoppas man är bättre än så på att köra bil :P
Nu är det Plus på svt.
Gokväll på er.


Måste bara säga hur glad jag är att jag träffade Niklas. Han kom från ingenstans och gjorde mitt liv underbart! Han är så fin och underbar på alla sätt! Han får mej att känna mej så lycklig och älskad! och är bäst på att överraska =) Det går inte att vara sur eller ledsen för han får en alltid att skratta! Jag älskar honom bara mer och mer för varje dag. Tillsammans har vi fått världens goaste lilla pojke!
*Jag älskar er*



Snart helg ...

Snart helg igen. Roligt att ha kommit ut lite denna veckan, roligt att träffa en vän! =)
Idag har vi köpt en gunga till Isak, han har blvivit för stor för hoppgungan så det får bli en vanlig, och han blev överlycklig!
Får gå ut och gunga med honom i lekparken någon dag, nu har det ju inte varit så jätte kallt de senaste dagarna.
Var nere i en park igår och då träffade Isak och en liten tjej, de var så söta! synd man inte hade kameran med sig.
Nu ska jag kika lite på Unga mödrar, dom är ju lite speciella.. kanske därför det är så kul att titta på :P

Skriver nog lite mer sen.


Wiii =)


Onsdag

Idag vaknade vi vid sju, låg och tittade lite på teven och Isak stod upp i sängen hela tiden. Förutom när han vred om min näsa och sånt skönt med sina vassa små naglar :S
Åt frukost för en liten stund sen, och just nu satte jag honom på lekmattan med alla hans leksaker.. men han vill hellre bort till teven och trycka på förbjudna knappar!
Han ålar en hel del fortfarande.. kryper först men sen lägger han ner sig på mage sista biten :P
Nu på förmiddagen ska jag bara fixa lite här hemma, sen kommer mamma och Oliwer i vanlig ordning, kommer snart inte att bli lika ofta men ibland så! =)
Nej nu är busungen på mina album så jag får springa och ta bort honom därifrån!
Hej sålänge=)


Isak tittar på Voffy ^^

Roligt!

Precis kommit hem nu ifrån Emelie, verkligen varit jätte trevligt! Man märker att man har så mycket att prata om, vi ska försöka träffas oftare nu. Isak blev ju jätte glad när det var en annan liten kille där.. och massa roliga leksaker.
Dom fikade på lite rån tillsammans också.
Känner mej mycket gladare nu =)
Nu sover Isak i vagnen, somnade på vägen hem.. var trött efter all lek.
Jag ska snart börja med soppan, ska göra potatis & purjolöksoppa... hoppas det blir gott!
Snart kommer min älskade Niklas hem också =)

Bilder från idag:

Eleonore, Emelie & lilla Samuel


Sötnosar!

Mmm, god boll!

Killarna leker på golvet =)

Godmorgon

Efter en vaken natt försäker jag hålla humöret uppe iaf. Jobbigt bara att precis när Isak börjar sova bra ett par nätter så vänder det och blir tvärtom, fast inatt verkade de vara magen som spökade. Men vi är ganska vana vid det....men sömn... sömn gör mycket.
Jag håller på att plocka lite här hemma, dammar och ska ta en sväng med dammsugaren, sen ska jag baka och förbereda lite till middagen. Vid ett tiden ska Isak och jag gå och hälsa på Emelie och Samuel, det ska bli trevligt =)

LångDag

Vaknade tidigt idag men satte på teven så vi kunde ligga och morna oss lite i vår säng, jag iaf.. Isak är ju hur pigg som helst =)
Kände att jag vaknade på fel sida eller nåt, kände mej helt nere.. har sånna dagar ibland. Piggade på mej under dagen sen iaf...
Vid två tiden kom mamma och mormor för att vara barnvakt till Isak.
Niklas och jag har nämligen varit iväg på handledarutbildning på körskolan. Höll på 3 ½ tim sen passade vi på att handla när vi ändå var iväg.
Det hade gått jätte bra hela tiden och de hade busat en massa,han sov sött när vi kom hem men vaknade väl efter nån timme och var ledsen.. undrade säkert var vi var, precis lagt honom igen nu och hoppas att han somnar gott.
Niklas drog iväg och handlade mc donalds till oss, han kom hem nu..
så godnatt på er *

Söndag

Blev en riktig lördagskväll igår. Vi gick upp till Eva och Mattias och beställde pizza och hade trevligt en stund sen skulle dom vidare och vi hem för att natta Isak. Mattias följde med oss hem. Tittade film och åt massa godis och bara hade det gott! =)  så ska lördagar hemma vara.




Pratade lite om vagnen förresten, men vi vill ju ha en med vändbart handtag så man kan ha Isak mot sig i början, så vi får kika vidare efter annan modell.
Dåligt med sidor på nätet bara, om man vill se priser och så.. synd för det hade varit roligt att kika runt lite.


Idag är det dags för kalas, mamma och Ola fyller år =) Jag älskar kalas! Mysigt att träffa familjen.

*He jså länge*



Nu kan han stå

Vi har bara legat och myst i sängen idag än så länge, sen satte Niklas Isak i sin säng och då ställde han sig upp, flera gånger hur lätt som helst =) bara kunnat stå på knäna innan men nu kan han. Så det blir till att sänka ner liggdelen helt i spjälsängen nu! Han har faktiskt börjat försöka resa sig mot möbler och så också,..är nog inte långt borta.
Och just nu kryper han omkring på golvet.. hur lycklig som helst!
Va stolt man blir <3


Jaa! jag kunde.


Nu ska jag gå lite..


Aah det här var kul, det ska jag alltid göra nu mami :D

Vagn

Denna vagnen vill jag att Isak ska ha, visst är den fin? =) En emmaljunga scooter, finns i många färger men jag tycker nästan svart, eller svart med någon mer färg är snyggast.
Hojta om ni ser nån, kanske på blocket eller så.


Helg

Blev en hemma dag igår också, Emelie hörde aldrig av sig.. glömde bort det kanske.. aja blev hemma iaf, gick en sväng bara. Gjorde tacos till Lets Dance på kvällen, fast Niklas tycker att det är skittråkigt så det blev lite film också. Saw 5, men vi somnade båda två vilket bara var tur för jag tyckte den verkade skitäcklig!
Vaknade av att Isak var ledsen, var väldigt ledsen så han har sovit hos oss inatt.
Känner mej ganska slö idag.. fast det gör man ju egentligen alltid..
Har inga planer för dagen, känner att jag varit hemma för mycket nu och vill komma iväg.. imorgon ska vi iaf det =)

Nu ska jag bara kika runt lite på nätet en stund tror jag, Isak sitter snällt och leker på sin lekmatta.


Myspyse

Hej på er.
Idag har Isak och jag mest myst i soffan. Vaknade vid 07.20 av att Isak gungade fram och tillbaka i sin säng och skrek ( gladskrik ) för att jag skulle vakna.
Sen ville han inte ha frukost, nehe. Klädde på oss och gick en promenad i det ruggiga vädret men det var ganska skönt som vanligt.
Åt lite lunch, jag iaf.. Isak tog bara någon sked sen ville han inte ha, men drack iaf.
Sen har vi lekt litegrann och fastnade framför Emil och griseknoen på tv4Film =)
Men vid middagen var han allt piggare! Åt som en häst och fick äta små smörgåsbitar själv, vilket han blev riktigt förtjust i. Efter det har det varit full fart hela kvällen, Precis lagt honom nu och han myser ner sig så gott. Verkar gilla att dricka vällingen innan han ska lägga sig.

Imorgon skulle min gamla klasskompis Emelie ringa när hon slutat jobba så kanske jag och Isak ska gå bort och hälsa på henne och hennes lille son Samuel, skulle vara jätte roligt =)
Jag saknar verkligen vänner.
Är avis på min bästa vän Johanna som åker till Thailand i två veckor den 6 Februari ! Vill också åka dit!! Kommer sakna hennes telefonsamtal när hon är borta, hon ringer mej nästan varje förmiddag och det tycker jag verkligen om =)
Pratade om att hitta på något snart, kanske gå ut och äta och dricka lite gott någon kväll. Kommer kännas konstigt efter så lång tid men åh så kul!



Vet inte om det är något kul på teve ikväll? annars sätter jag väl mej med boken igen, längtar efter körkort.

*Gokväll & natt *




SommarJobb

Haft en trevlig dag med mamma och Oliwer hos oss. Fikat och ätit gott, & så gick vi en sväng nere i byn..
Isak fick två barnstolar som han kan ha på sitt rum sen med ett litet bord till, kommer bli jätte bra! ska nog måla dom i någon annan färg bara.
Oliwer är så söt, han är lite "kär" i mej och tar alltid rakvatten på sig så han luktar gott när dom kommer ^^ sötnos.

Idag ringde dom från mitt gamla jobb och frågade om jag ville jobba i sommar, och absolut det vill jag jue. Roligt att dom ringde mej. Saknar personalen, så gulliga.
Vi har planerat att Niklas ska vara hemma i sommar, så vi får se.. jag ska försöka hitta något tidigare också.

Nu ligger Isak och sover så jag ska nog lägga mej och läsa körkortsboken igen, kommit igång lite nu =)

Gokväll på er!

Duktig Pojk

Godmorgon!
Inatt sov Isak i sin egen säng heela natten =) Gud va duktig han är, och va skönt det var att få sova bättre!
Så väldigt glad idag, fast frukost ville han inte ha idag heller.. bara några skedar. Men märker om han blir hungrig.
Ska plocka iordning lite här hemma innan mamma och Oliwer kommer, får se va vi hittar på idag.
Roligt med sällskap:D


Busen!


Bakabaka

Blivit chokladbollar och en chokladkaka i ugnen just nu =) Hade inte så mycket hemma men detta blir nog kanon, blir han glad imorgon lille pojken.
Isak och jag gick en sväng innan, regnade ju inte mer sen så det var ganska skönt.
Annars har Isak mest velat bli buren idag, vi har suttit i soffan och gosat mycket också.. verkade ganska trött, men inte mej emot.. han är så mysig när han lägger sitt huvud mot ens bröst.
Han ligger och dricker välling hos Niklas nu, tänkte vi skulle börja ge honom det nu om kvällarna istället för gröt.. får prova iaf =)
Ska snart ta ut kakan sen ska jag nog försöka vara duktig och läsa körkortsboken.

Tråk-väder

Hopp vaknade upp och såg detta tråk- vädret ute..
Funderade på va vi skulle göra idag. Kom på att jag måste baka tills imorgon när Oliwer kommer =) har ju lovat det.. frågan är bara vad man ska hitta på för gott.
Det blir lite spring nu också för Isak sticker så fort han får möjlighet! haha, han vill ta alla grejer som han alltid velat men inte kunnat.
En grej han blivit förtjust i är att banka på stora speglen i hallen, sprida ut våra skor i lägenheten, och pilla på dvd´n och alla knappar :P
Och detta är ju bara början, kan bara tänka mej hur det blir när han kan gå! Busunge =)
Sovit gott inatt så är iaf pigg och glad idag.
Kanske sätter på nån film man kan småtitta på också.

MaxiBladet

Åh är helt jätte trött ikväll! Isak också, han somnade direkt.
Gick en sväng till innan sen kom nicke hem och under kvällen har vi mest busat med Isak som vanligt =)
Fick hem korten innan också så ska nog sätta med dom nu.
Gokväll på er.


Förresten, visst är det trevligt att om måndagarna sätta sig och läsa reklamen, bl a Maxi´s lilla reklamblad :



Hihi, lilla nicke där bakom =)

Ny vecka

Hej på er!
Nu är det ny vecka och alla är friska.. lite snuvigt men det brukar ju hålla i sig hundra år.
Isak och jag kom precis hem efter en promenad, Findus följde också med :P
Idag kommer troligtvis lite fler bilder, beställt dom ifrån jul och nyår.. det var ju en massa roliga! Fixa lite med dom sen ska vi göra potatis & köttfärsgratäng tills nicke kommer hem.
Blir nog inte mycket mer idag, en promenad till kanske =)
Ska strax titta på hem till gården iaf.

Det blev kanonfint med nya sängen förresten, så är det bara ek i sovrummet. Ska köpa nytt överkast också när vi kan.


Isak brukar ligga i sin säng medans jag bäddar vår på mornarna, men idag låg han inte still, titta :


Titta på mej!

Varför ligga när man kan stå ?=)

Wooho

Äntligen, haft en jätte bra dag idag =)
Vaknade pigga och glada efter en skön natt med god sömn. Isak och jag tog oss ett mysigt morgonbad. Tänkte gå promenad också men usch vilket rugg- väder... eller var jag bara lite lat?)
Vid två åkte vi hem till pappa & Anja & syskonen. Blev bjudna på hemmagjorda kroppkakor! åh så gott det va. Blev en heldag där, spelat Buzz tror jag att det hette, ett frågespel på playstation 2, riktigt roligt faktiskt. Fanny och jag vann sista gången också.. wiii =)
Mycket trevlig dag.
Isak var så trött nu när vi kom hem att han inte orkade äta sin gröt gubben. Vaknar väl för lite god välling sen istället =) Så skönt att han är frisk och pigg igen busungen<3

Nu ska vi  (om jag får bestämma ) titta på film, Saw 5   förstår inte varför jag ska titta egentligen för jag sitter mest och håller för ögonen :P

Gokväll.

Lördag

Hej, nu kunde man logga in som först idag.
Förutom att vi haft en väldigt vaken natt så är allt bra idag. Isak är feberfri och är sig själv igen =)
Tar det lite försiktigt med maten bara.
Igår kväll åt vi tacos och tittade på Let´s Dance , ganska roligt program faktiskt och Carl- Jan är ju underbart rolig! haha! Fast kanske inte så bra på dansen än så länge men kanske kommer, Laila var ju bäst, och Magnus.

Nu är Niklas iväg och hämtar vår nya säng! Lägger väl upp en bild sen när den är på plats, kommer med säkerhet att vara helnöjd! Velat ha den så länge jue.
Sen har vi fått vår gamla bilbarnstol såld idag också så det passade ju bra hehe.

Isak och jag kanske går en sväng sen när han vaknat. Ser ganska skönt ut idag? Behöver nog det för att piggna till idag.. och hoppas hoppas hoppas att vi får sova inatt alla 3.


Wii ny säng

Hej igen. 
Kvällen var ganska lugn, Isak fick i sig lite gröt innan han skulle sova. Hoppas verkligen han är bättre imorgon.
Vi ska väl också krypa ner snart tror jag, känner mej ganska trött faktiskt. Får hoppas att man kan somna.. igår låg jag och vände på mej i mer än en timme tror jag :( ..


Men nu till något kul, vilket är att vi ska hämta vår nya säng på lördag!

Ooh det kommer att bli så fint =)

Sjukling

Ja jag tyckte nog att det var något som inte stämde idag. Isak åt inte så mycket vid frukost som vanligt, sen hade han lite feber, men verkade ändå ganska pigg.
Vid lunch ville han knappt ha, han älskar att äta annars, och mycket! Och det han åt kräktes han upp igen. Kräktes en hel del och haft  feber hela dagen..så han är vår lille sjukling. Stackarn, varit två jobbiga dagar för honom. Får hoppas att han fort blir bättre!
Lille prinsen<3

SötBilder

Hopp nu ska man visst bli fotograferad igen!


Groodan =)


Så nu får det vara bra, ge mej min kamera nu mamma!

Goddag

Precis kommit hem efter en morgon promenad, ganska skönt ute faktiskt. Isak har sagt BABA först snabbt sen långsamt och hållt på så hela vägen tills vi nästan var hemma då somnade han plötsligt! Var nog ganska trött för han och jag har varit uppe sen 07.20 idag och det är tidigare än vanligt.
Själv är jag ganska pigg, fått sova mycket bättre inatt =)
Hans läpp är inte svullen alls idag, bara märket kvar så det försvinner nog fort.

Idag vet jag inte va vi ska hitta på. Bara va...titta på Hem till gården snart, kanske baka, lovade systersonen Oliwer att jag skulle bakat tills nästa gång han kommer =) och det måste jag ju hålla.

Hej så länge & ha en bra dag!

Stackars liten

Idag har Isak trillat och fått sin första fläskläpp :( Fast det var mest jag som var ledsen över det, han blev glad och pigg ganska fort efter tycker jag. Fast blev orolig för hans tänder, och lilla huvudet så vi åkte vi vårdcentralen så dom fick titta på honom, men allt var lugnt.. bara lille läppen som ska läka av sig självt.
Jobbigt när lillfisen slår sig ju...
Men har mår iaf hur bra som helst nu och det är ju huvudsaken!
Har busat med mormor hela dagen , och med oss ikväll så nu somande han gott när jag la honom =)

Varit ute och gått en skön promenad idag..  Hoppas vädret blir ok  nu ett tag så  vi kommer ut lite mer.
Nu ska vi bara ta det lugnt i soffan efter en lång dag.
Gonatt.

Vaken natt

Ja ännu en vaken natt, hoppas denna perioden är över snart.
Både Isak och jag är slöa idag, och stackars nicke som åkt till jobbet. 
Fortfarande skitväder ute också!.. blir lite sur för det faktiskt..

Nej slut med klagandet nu, ska berätta en sak.
Igår kväll kröp Isak för första gången! Vi fick det på film också hihi, så duktig han är. Och sött var det vill jag lova =)
Så snart kommer vi att springa som galningar här hemma och jaga Isak på hyss! haha.
Nu går det undan, snart börjar han väl ställa sig upp mot saker.

Det var roligt =)
Nu ska vi leka lite på lekmattan och titta på bollibompa. Pingu just nu!
Hej så länge.

Måndag

Efter en ganska vaken natt vi vi trötta idag alla tre. Efter lite lek och mat gick vi och la oss en timme i sängen, sen har vi legat där och myst lite. Isak försöker pilla i Findus öron men det e nog inte så populärt :P
Hade tänkt gå en sväng och lägga på brev och handla lite men det blåser ju jätte mycket! Kanske inte är så skönt för någon av oss.. får se hur vi gör.
Nu är det dags för lite mat igen.

Kolla in Isaks nya min som han alltid gör nu förtiden, gobit ;D




Haha, och så "fnyser" han med näsan samtidigt... lika roligt varje gång!

Nu var helgen slut

Isak och jag har mest varit på lekmattan idag. Sen satte jag mej på golvet och skulle vika en massa tvätt, Isak blev helt galen och skulle välta alla mina fina högar så jag fick sätta upp " hinder" för att hindra honom, men nej han lyckades iaf! haha.. jag fick springa som en tok och lägga in allting på sin plats :P.. puuh =)
Han tyckte det var såå kul!

Niklas har varit iväg hela dagen och fixat och donat med bilen igen. Nu åkte han iväg och skulle tvätta den också.. och så skulle han köpa med något chokladigt till mej.. blev liksom akutsugen..
Sen ska det bli mysigt att honom hemma.

Nu ska jag kika vidare om jag hittar någon rolig present till mamma som snart fyller år.

Älskar min Niklas & min Isak<3

Gokväll och godnatt på er!

8 Månader

Idag blir Isak åtta månader, otroligt men sant =)
Vi satt och tittade igenom alla album igår och det har hänt så mycket på så kort tid. Men det har varit den bästa tiden i våra liv. En del jobbigt men åh så mycket roligt!
Isak har verkligen gjort livet så mycket mycket bättre!
Nu när han är åtta månader kan han bl a:
Sitta själv, Äta mat med bitar i, Prata bebisspråk, Dricka välling och sova mera, Plocka upp saker och leka med det han vill, Åla sig fram dit han vill, Busas som bara Isak kan=)
mm.
Duktig är han minsann pojken.

Idag ville han väcka sin pappa på sitt eget lilla vis :

Vakna nu pappa!

Hmm kanske om jag...

...hjälper honom att öppna ögonen.

Så! nu är han vaken =)

Lördag

Hello.
Idag var Isak och jag uppe som vanligt vid nio. Men när vi skulle gå in och väcka Niklas vid halv tolv så mös vi ner oss i sängen och somnade en timme. Gud va skönt det var =)
Sen åkte vi till mamma och dom en runda. Blev bjudna på god fika, lekte med Isak och pratade om allt och inget=)
Sen förresten så har jag tittat på en jacka i HM katalogen som jag verkligen vill ha, och när vi var hos mamma idag sa hon att hon hade en sån. Hade fått den av mej för två år sen typ för att den var för stor för mej då, mene nu passade den:P hihi. Perfekt =) Men vilket minne man har...

Kom hem och åt lite, nattade Isak, Niklas åkte iväg och donar med bilen och jag... ja jag har suttit med album ikväll igen, korten var för stora för dom nya albumen så har fått anpassa dom lite.. nu ska det bara skrivas också.

Fick brev hem om babyrytmik som ska börja här i Jämjö, funderar på om man ska gå. Jag tror att Isak skulle älska att träffa andra bebisar =) Och jag skulle nog också gilla det.

Nu ska jag fortsätta, hoppas alla har en trevlig helg:D

Klippt & klistrat

Så nu har jag satt in alla bilder i Isaks album. Suttit och klippt och klistrat på golvet i typ två timmar så det känns lite i ryggen:S Bra blev det iaf, många underbara bilder på vår vackra son.
Men nu orkar jag inte mer, + att det är ju faktiskt ganska sent.. blivit en nattuggla! Kan liksom inte komma till ro riktigt..
Isak vaknade för en stund sen, men medans jag gjorde välling somnade han om, hehe.

Snart kojs iaf, så godnatt=)

*saknar nicke*

Ingen snö

Godmorgon! Idag vart ju snön borta, lite slask här och var bara. Men det ser ut att vara ganska skönt så får nog passa på att gå ut med Isak en sväng. Har ju inte blivit så ofta nu senaste tiden pga vädret.
Igår satt jag uppe sent och tittade på passion of christ, en sån hemsk film, men alldeles för mycket blod.. Jag satt och höll för ögonen mest hela tiden och skakade för jag tyckte den var så otäck..
Isak sov så gott inatt, fast imorse.. ca 05.45 när han druckit välling, skulle han inte somna om! tror han höll på att klättra upp mot en timme:P somande en liten stund till,sen gick vi upp vid nio.


Gick en liten sväng men det var ganska halt, försvinner väl över dagen hoppas jag.
Nu ska vi snart in till stan och göra ärenden, och kika efter en ny overall till Isak för han har nästan växt ur sin!


Hemma igen. Hittade overall, mössa och gympaskor till Isak! Det finns ju så mycket sött till små barn.

Niklas ska jobba inatt igen stackaren. Vi får ta hand om honom imorgon när han vaknar ,pussa på honom lite extra =)
Nu ska jag nog sätta mej med albumen igen, försöka få ett titt av Lets dance men jag tror inte jag får det för NIklas:P
Ha en trevlig fredagkväll=)


Isaks första gympadojjor =)



Gokväll

Bara varit hemma idag. Fixat i garderoben och i byrån, känns som att jag alltid rensar där, aja nu är det gjort iaf.
Niklas ska jobba inatt så behövde vara hemma och vila upp sig så han orkar, var ett tag sen han jobbade natt nu.

Fick alla kort idag också så får sätta mej och sortera alla ikväll så jag kan fortsätta med Isaks och våra album.
Det tycker jag är kanonkul!

Johanna kom inte idag.. kanske en annan dag förhoppningsvis. Roligt med besök!

Och ännu mera snö har det ju kommit fast igår på vädret pratade dom om plusgrader i helgen så då försvinner väl allt isf.
Helg imorgon igen. Har inga planer, men tänkte fråga Niklas om vi kan åka till mamma och dom för det var så längesen + att Felicia är där denna helgen och jag saknar min lillasyster!

Nu sover Isak och Niklas tittar film i soffan. Jag ska ställa mej och göra crepes till middag =)
Sen blir det nog lite film innan Nicke åker till jobbet.. *Ooh kommer bli tomt i sängen* men Isak kommer nog över en sväng i vår säng i vanlig ordning, gosungen=)

Tjoo


Pillemoj

Idag var Niklas och hämtade sin nya fräsiga dammsugare! Han är så nöjd som man bara kan bli, städat hemmet två gånger idag=)  Verkligen skillnad mot den gamla, t o m så jag tyckte det var kul.. iaf några gånger.
Sen har mamma och Oliwer varit hos oss hela dagen.
Varit ute och gått, ätit och fikat lite.. spelade lite Guitar Hero också innan dom åkte hem.
Imorgon ska vi kanske in till stan för lite ärenden, Johanna pratade om att komma en sväng också så hoppas på det=)

Nu blir det kvällsmys med Niklas, han har fixat en mumsigt fruktfat!
Gokväll!


Kusinerna myser =)

Pulkaåkning

Nu har han fått prova sin lilla pulka! Inte lika kallt idag så vi passade på ( Fast det blåste ganska kraftigt märkte vi efter ett tag ). Han var så söt! =) tror att han tyckte det var spännande och mysigt.
Gick förbi Eva så hon fick gå med en sväng.
Men som sagt blåste det en del så vi fick gå hem och värma oss.
Åt lite fika med varm choklad, Isak fick biff stoganoff.
Nu vilar dom middag killarna i soffan=).

Det var väldigt skönt att komma ut idag.
Bilder från åkningen:


Nu åker vi iväg.

Får åka snabbt på farmors trädgård.

Hej hej här e lilla jag i min pulka.

Åker på isen med de stora grabbarna.

Nej nu får vi gå hem och värma oss =)

Morning

Idag gick jag och Isak upp runt nio i vanlig ordning. Niklas fick ligga kvar för han kan inte somna om när Isak varit vaken runt 05.00 och ätit välling.
Så han var så trött gubben och då e det klart han ska ha sovmorgon.. passa på när han är ledig också.
Isak och jag har lekt på lekmattan. Han är så söt när han sitter där och plockar ut alla sakerna ur boxarna=)
Han får ha lite kuddar bakom sig när han sitter för ibland trillar han baklänges.




Visst är han söt i sin nya grod-napp också?=)

Är inte sömnig...

Här sitter man, halv ett på natten och kan inte gå och lägga sig.
Är inte trött, känner att jag har en massa som snurrar i huvudet på mej. Typ som Apoteket-reklamen...dom som sett den.
Funderar på va jag vill göra, va jag vill bli. Har inte direkt någon "dröm" eller så som många har.
Nej det får bli som blir så länge man trivs med det man gör.
Tiden går ju så fort, hinner inte riktigt med. Sen ska Isak börja på dagis och jag måste börja jobba igen.
Ska bli skönt att träffa mer folk igen samtidigt som man gått in sig på att vara hemma nu. I början var det jätte jobbigt men blev lättare med tiden även om vissa dagar är jobbiga.
Även om man inte alltid tycker det så mår man bra av andra människor runt omkring.
Sen vill jag ha en stylist! haha, hade varit bra för jag känner mej såå ful och sleten just nu. Får vänja sig vid sin nya kropp också eftersom jag inte kan ge fanken i godsaker :P
Äsch det är bara ibland man känner så. Jag är så himla lycklig och trygg med min familj så jag bara älskar livet! :D
Med dom glada orden säger jag nog godnatt och gör ett nytt försök att gå och lägga mej=)


Wallies

Åkte iväg och handlade innan och tittade efter album men hittade inga vi ville ha. Får kika vidare en annan dag.
Efter vi kommit hem och packat upp och ätit lite var det nästan mörkt så det blev inget pulkaåkande idag. Ska hinna det hoppas jag innan snön försvinner.
Isak har varit hur busig som helst ikväll! Han somnade gott efter kvällsbadet han och Niklas tog=) Han har börjat med något nytt ljud nu.. jaa jag vet inte ens hur man ska beskriva det men ibland låter det som att han skäller på oss fast skrattar samtidigt ? :D

Satt och tittade på möbler till hans rum på nätet igår och så funderar vi på att köpa en wallies eller stickyups som man kan fästa på väggen.
Hittade en fin HÄR. Jag tycker mätstickan, riddare är jättegullig.Finns ju massa skoj!


Tröttfis i bilen idag.

Ny vecka

Godmorgon.
Isak och jag har varit uppe sen nio ungefär och ätit och diskat, vikt tvätt och lekt på lekmattan, tittar lite på barnkanalen också.
Han har ätit välling två gånger inatt, hehe söte.. han som vägrade innan.
Niklas får sovmorgon men nu ska vi strax gå in och väcka honom för vi ska iväg och handla idag. Jag vill åka till leksakshuset också och titta efter fotoalbum. Kul det ska bli att få hem massa bilder igen =)

Sen blir det kanske en liten runda i snön med Isaks pulka! Får ju passa på nu när det är snö här!

Ha en bra dag!

Snoris

Japp det e jag det. Förkylning har jag åkt på som många andra, så gått hemma idag med röd näsa och hosta. Men men det går över =)
Mamma och dom tittade förbi en sväng i eftermiddags också och tog sista julfikan med oss. Lekte med Isak också såklart.

Annars har det inte blivit mycket annat idag då.
Just nu är Niklas iväg och Isak sover. Jag försöker lära mej spela på medel på Guitar Hero men det går väl sådär.. blev lite arg nu så fick ta en paus.

Lägger in lite bilder på vårt lilla hjärta:


Niklas och Isak leker.

Ska hitta på bus i förrådet.

Är söt i mormors mössa.

Pratar med släkten.

Jaa mycket bilder blir det när man har en så söt liten grabb hemma :D

Söndag

Vilken  fin dag det ser ut att bli, fast kall. Mamma och dom ringde och frågade om vi skulle med ut och grilla korv men vi tyckte nog att det var bäst att hålla oss inne med Isak, lite förkyld och haft feber så lika bra det. Kanske går ut med vagnen en liten sväng sen iaf, det är ju så mysigt och fint ute nu.
Haft en ganska vaken natt inatt också så man är lite sleten men det blir väl bättre, vila llite med Isak en stund.
Mor och dom kanske skulle titta in på en fika sen iaf.

Nu har jag beställt bilder hem, gud har inte framkallat sen i juli! inte blivit av sen har tiden gått så fort. 311 bilder är iaf på väg hem till oss=)
Måste köpa nya album också. Det är ju det bästa som finns att titta i och tänka tillbaka på roliga minnen.

Nicke åkte iväg nu och skulle hjälpa hans pappa med hans bil, Isak och jag tar nog vårt lilla vil strax^^

Tjoo

Vinter

Hej!
Vilken vinter vi fick idag. Vi körde en runda innan vi skulle upp till Eva i förmiddags när det började snöa, så mysigt=)
Får vi se hur länge det ligger denna gången, men fint är det verkligen.
Såg familjer som var på väg med pulka och grejer innan, roligt det ska bli med Isak sen.

Blev två nya kuddar idag och så har vi sytt upp två par gardiner, allt blev mycket bra och genast började vi fundera på mer saker vi kunde göra hihi.
Jag ser fram emot tills vi ska börja med Isaks rum, tittar runt va vi ska ha för möbler här inne och så ( just nu datarum ).

Isak har lekt så mycket idag och varit mycket vaken så han somnade som en stock nu när jag la honom i sängen. Lille plutten, han e så fin och underbar*

Gokväll på er!


Nya kuddarna fick två kompisar.


Vinter på vår lilla uteplats!

Fortsätta sy..

Igår låg vi framför sagan om ringen hela kvällen sen vaknade Isak och blev pigg så han fick lite välling och somnade om till 03.30 tror jag att klockan var. Kom över i vår säng och började klättra och ha sig :S men tillslut somnade han om till 08.00.. jag fick ligga kvar till nio och dra mej för jag var så himla trött idag.
Men nu är vi pigga allihopa!
Ska snart upp och låna svärmors symaskin igen för att sy klart allting. Det tar nog ett tag det, men kul är det=)



Snart blir Isak 8 månader förresten, helt otroligt!=)



Ha en bra dag

Dammsugare

Gokväll
Idag åkte Niklas och hans mamma iväg för att köpa tvättmaskin till henne och dammsugare åt oss.
Han har beställt en fräsig sak som vi kan hämta på onsdag=) Han älskar att dammsuga måste jag lägga till, så vi lät honom välja:P
Det behövdes helt klart för den vi har nu är typ tejpad på sju ställen och är skitdryg att städa med.. även om jag själv inte använder den så mycket så är det ju skönt med en som fungerar!!

Sen har vi sytt nya kuddöverdrag till kuddarna i soffan, blev kanonfint! Men de andra två gör vi en annan dag, orkade inte ikväll.
Nu har vi faktiskt precis ätit pizza så nu får man väl lägga sig i soffan och jäsa:P ..
Fredag idag kom jag på också, har ju ingen koll på dagarna nu runt jul coh allt hehe.





Visst blev dom fina? =)


Har föressten kommit fram till att jag tycker mitt hår är för mörkt! Aah det får gärna vara liiite ljusare iaf, men får ha det så här sålänge. Mm får fundera vidare på hur jag ska ha att.
Aldrig ska man vara nöjd.

Första dagen

Första dagen på det här året.
Niklas åkte upp till hans mamma innan och tvättade bilen när det var så fint väder, det behövdes verkligen! Isak och jag passade på att gå på promenad, så skönt ute.
Sen tog dom en lååång tupplur i soffan, haha det har blivit deras lilla mysstund nu när nicke varit hemma=)
Jag la mej i sängen och läste tidningen och slumrade till och från. Skön dag helt enkelt.

Imorrn ska vi nog sy kuddarna, och sy upp gardiner och lite sådant skoj. Kommer nog att bli jätte snyggt med lite nytt, tar en bild ifall vi blir nöjda=)
Jag vill ha en egen symaskin! Tycker det är så roligt och vill gärna lära mej mer.. nångång kanske jag köper en.

Nu sover Isak och själv vet jag inte va jag ska göra...soffan? Niklas är där så jag gör nog honom sällskap=)

Tack för gulliga kommentarer förresten:D




*2008 var det bästa året i mitt liv, det var då prinsen, vår lille son Isak kom till världen*

2009

Godmorgon!

Alla pigga idag?;)
Vi hade en lugn och mysig nyårsafton med god mat och dryck =) 
 Isak sov gott under smällandet men vaknade när allting tystnat.
Han började sitt nya år med att dricka välling för första gången, totalvägrat innan men inatt drack han upp hela flaskan.
Sen sov vi gott allihopa.

Nu är det ett nytt år, vi tror att det kommer att bli ett händelserikt och roligt år! =)

                                  


                                                   

RSS 2.0