Bilder

Underbara bilder på vår underbara Isak :)






Sjuklingar

Hej hej.
Inatt vaknade Niklas och hade hög feber och mådde skit, Isak var pigg imorse men nu ikväll var han så snorig och hostig stackarn. Hoppas dom mår bättre i morgon båda två.
Fastän Niklas är sjuk så har han satt upp hyllor på Isaks rum, vi fick dom av pappa och Anja så var och hämtade dom igår.
Var så roligt att komma igång med hans rum, nu är det bara en del grejer som ska inhandlas.. gardiner, boxar, tavlor, leksaker och prydnader.. sånt kul =)
Har precis legat och tittat på Rosing finalen, undra om dom håller ihopa än? kan undra..

Niklas kom och sa att jag skulle komma och titta på min blogg igen, och nu är jag verkligen nöjd! när lille Isak fick va med =)
Nu ska jag va med min nicke igen.. han håller på att inreda förrådet där vi numera har datorn sålänge...
Ha en bra kväll!


 
Lilla älsklingen på sitt eget rum :)


Utekväll

Gokväll!
Igår var jag iväg på fest hos Johanna, hon hade ringt dit en tjej som säljer Mary Kay produkter som vi fick prova. Johanna shoppade loss ordentligt men jag nöjde mej med en foundation, som verkade jätte bra så den ska jag nog bli nöjd med när jag får den.
Sen var god dricka och roligt sällskap resten av kvällen. Gick ut vid halv tolv tiden, och dansade tills det stängde.. t om jag! Jätte roligt var det! vilken lyckad kväll=)
Idag har jag varit ganska pigg också, vilket var bra så jag kunde ta hand om min lille febriga pojk. Han fick feber igår men idag var han mycket piggare. Har precis lagt honom för natten nu.
Vi väntar på pizza i ugnen, ska ligga i soffan och gotta oss ikväll *

Hoppas ni haft en bra helg alla!


Johanna & jag på Playbar.

07.10 ?

Hallå!
Äntligen en dag man känt sig piggare!, så härligt=) Fast sovit ganska mycket ändå, men det behöver man. Provat kläder i min garderob också.. lite fest kläder. Ska nämligen till min bästis Johanna på lördag och festa lite. Men jag hittar inget att ha på mej :(  svårt när man inte varit ute på så länge.. men det ska väl lösa sig.

Ikväll har Niklas och Erika hälsat på, det var längesen nu. Lika roligt som alltid =) dom har varit i Thailand en månad så dom var bruna och fina, har sett några bilder och det ser ut som ett paradis.

Nu får jag nog lägga mej snart. Har fått en rolig tandläkartid i morgon... 07.10 ,så jag åker bussen hemifrån till stan 06.30.. phu kommer vara tröttis men måste få det gjort.
Ska ringa Johanna efteråt och se om hon har lust att bjuda på kaffe innan jag åker hem =)

Godnatt på er*

 Killarna spelar för fullt =)

Glass & honey

Hej, det är förkylda alle här. Mådde lite bättre imorse men har riktigt ont i halsen..gör ont att prata..köpte mucoagin eller vad det heter innan på apoteket men jag tyckte inte dom hjälpte så mycket.
Gick med Isak till bvc innan iaf, allt var så bra och det tyckte han såg välmående och fin ut =) och visst gör han fisen<3
Annars har han och jag bara varit hemma, Isak har varit så lugn och snäll vilket passade mej bra när man inte är så pigg.
Varit lite gnällig över mitt halsont, men för en stund sen kom Niklas med glass och halstabletter. Det ska jag mumsa i mej nu, kommer bli kallt och skönt i halsen =)

Tittade på Den rätte för Rosing innan, och tycka vad man vill men vilka killar, ingen verkar normal? dom verkar liksom inte intresserade...men hon väljer nog lille Hugo i slutet...
Mycket kul som börjat på teve nu mm.

Gokväll*

Jag är sjuk :(

Åh jag är så ynklig idag! vaknade och mådde jätte dåligt. Ont i halsen, förkyld och feber.. anade att det var något på gång.
Så Niklas fick stanna hemma för att ta hand om Isak, och jag har mest legat i sängen hela dagen. Var lite piggare i eftermiddags men nu är det dåligt igen.
Jag är nästan aldrig sjuk men nu blev jag det ordentligt...
Killarna hade hällt upp ett varmt bad till mej innan som var helt underbart =) Jobbigt att inte kunna vara med dom som man vill.. vill inte att dom ska bli smittade.
Niklas har fixat med min blogg ännu mer idag och jag blir mer än nöjd :D
Nu ligger jag i soffan med en mugg varma koppen.. och tittar på familjen annorlunda.
Hoppas det blir bättre tills i morgon.
Nu har jag gnällt färdigt, hoppas ni haft en bättre start på veckan!

TröttAl

Nu sitter jag hemma i soffan med värmekudden bakom ryggen! Känner mej lite sliten i kroppen, slutade jobba vid nio ikväll och det har varit en bra dag, jag trivs så bra. Cyklade hem på rasten innan och åt lite middag, lekte med Isak ,sen åkte Niklas iväg och skulle komma tillbaka med en överraskning! Han köpte fyra svarta stolar till köksbordet som vi velat ha så länge, jätte jätte jätte fint blev det , ooh jag blev så glad =)
Och självklart hade han fixat mat och allt nu tills jag kom hem<3
Det ska bli väldigt skönt att bara vara hemma i morgon, och busa & mysa med lille Isaksson! Niklas ska jobba till sex sen ska vi mysa med honom också.
På tisdag ska Isak till bvc, det var längesen så han ska på 10 månaders-kontroll.

Nu ska jag bara njuta av att vara hemma!!
Godnatti.

Bloggdesign

Gokväll på er.
Som ni ser har Niklas fixat med min blogg idag, visst blev det bra? =) jag hade nog inte klarat ut det själv.
Nu sitter vi hemma hos Eva, jag har jobbat till nio ikväll så Niklas och Isak har varit här ikväll. Lillen ligger och sover sött i farbrors rum.
Imorgon ska jag upp och jobba vid sju igen, till nio på kvällen. Roligt att jag fick tider första helgen =)
Nu ska jag umgås igen.
Hoppas ni har en trevlig lördagskväll*

Underbara Niklas

Kom hem för en halvtimme sen ungefär. Idag har jag gått brevid på en annan avdelning, och det gick jätte bra där också, och bra personal& boende. Så har haft en rolig dag, fast givetvis skulle jag klanta mej innan jag gick hem när jag skulle stänga av telefonen, tryckte på fel knapp så ett överfallslarm gick igång ( pinsamt ! ) men det ordnades upp fort ändå.. haha.. åh jaja det får jag väl bjuda på =)
Sen cyklade jag hem och hemma väntade en god kycklingsallad, tända ljus, fin dukning, och myskläder upplagda. Niklas tänker verkligen på allt! vilken härlig avslutning på en bra dag! åh va jag älskar min gubbe!
Nu sitter jag här mätt och belåten, ska mysa en stund innan läggdags. Imorgon ska jag jobba 07.00-13.00.
Hoppas ni har en lika bra kväll som jag*

 Tack älskling<3

Lägger in bilder från Niklas & Isaks eftermiddag på vår uteplats:


Här ska jag smaka mitt första löv men pappa hann ta det! typiskt...


Ååh vilken vacker utsikt.

Bilder

Lägger in bilder på Isak som lärt sig gå en bit med sin gåvagn nu =)


Titta så duktig jag är!


Jag är så glad för min vagn!

Jobbis

Hejsan!
Nu har jag jobbat två dagar på ett boende här i jämjö, och det var jätte roligt! verkligen underbar personal som fick mej att känna mej välkommen. Trvides direkt, så hoppas det blir snart igen =)
Saknade Isak jätte mycket, aldrig varit ifrån honom så länge innan, men han och Niklas hade så roligt själva<3
På torsdag ska jag gå brevid på en annan avdelning, på fredag också om jag löser det med barnvakt för Niklas ska också jobba...men det ska nog lösa sig.
Sen är det bara och se om det blir något i helgen också.
Det kändes jätte skönt att komma igång igen =)
Nu har nicke fixat lite frukt -mums till oss, så måste kila.... ^^,

Hoho

Nu sitter jag här, alldeles trött och slö.
Det har varit en lugn och mysig helg. Igår va vi uppe och lånade Evas symaskin för att sy omtag till våra sovrumsgardiner. Vi blev bjudna på god mat sen runt halv åtta cyklade vi hem, jag trodde vi skulle glatt titta på melodifestivalen, final är ju ändå spännande. Men nae, nicke höll sig till datorn tills det var dags för poängen :P
Måste säga att jag blev överraskad av vinnaren, trodde Alcasar skulle vinna, själv hoppades jag på emd. Men vinnarlåten va ju ok den också.. ok iaf.
Idag har jag bakat brödbullar som blev väldigt musmiga, och en råkost sallad. Sen har det blivit en cykeltur också, Isak skrattade i stolen och hade hur kul som helst... rosig och go om kinderna =)
Nu är Niklas iväg och jag sitter mest och är smått nervös inför imorgon. Men det ska bli roligt såklart, nervös är man ju alltid inför nytt.
Jobbet alltså...ska börja jobba imorgon så ni vet vad jag pratar om.
Nu kom Niklas hem, men ha en fortsatt bra söndag.
Imorgon är det ny vecka!


Min fredag

Idag när jag vaknade orkade jag knappt öppna ögonen, så jag låg och vred på mej i sängen och somnade om en stund. Vaknade av att killarna kom med frukost på sängen, kaffe också och det gjorde susen! =)
Vid lunch tid kom Emelie och hälsade på oss, hon är Isaks nya idol. Han blev jätte glad för henne, och hon fick honom att dricka själv ur sin mugg och stå upp utan stöd! haha, jag och Niklas tappade hakan. Så roligt!! hon får komma oftare och lära honom saker hih.. hon är så go=)
Sen åkte jag med mamma till lyckeby och handlade. Jag blev jätte glad för jag hittade ett bar- set till Niklas, han har velat ha det länge och det var så kul och få ge honom någonting. Han som alltid kommer med överraskningar till oss<3
Vi gick en runda när vi kom hem igen. Nu har vi precis fått Isak att sova, så nu blir det soffan såklart.
Ha en bra freedag*


Med min kompis Emelie


Fick leka med hennes nycklar.


Findus & Trixie lekte också.


Sen ville mamma att jag skulle hjälpa henne att tvätta, jajaa!

Pömsiga persikor

Det gick bra idag hos chefen, kom fram till att jag ska vara timanställd här i Jämjö kvällar och helger till och börja med.
På måndag, tisdag ska jag gå introduktion dag och kväll, lite pirrigt men det ska verkligen bli roligt att komma till ett nytt ställe och lära känna nya människor =)

Isak och nicke hade busat här hela eftermiddagen när jag var iväg, så han somnade gott nu lillen.
Jag ska fylla i lite papper sen blir det bara slappas i soffan:D
Imorgon kanske Emelie skulle kika förbi.

Gokväll!


Bilder


Jag, min snygga bror Kasper & min snygga syster Fanny =)


Isak flinar =)


Hihihi!

10 Månader

Åh så stor han blivit vår busiga kille! Firade med lite semlor innan när mamma var här och hälsade på. Isak smakade lite men mumsade mest på sin päron/ banan yoggi.
Ett års dagen närmar sig. Jag har börjat fundera lite på tårta och kalas och allt kul vi ska ordna med, ser verkligen fram emot det! =)

Isak är en så underbar son, han är mest glad hela tiden, och mysig och bara helt underbar!!


Vår söta 10 månaders-pojk ^^,

Imorgon ska jag in till stan och träffa chefen. Suttit med mitt cv nu ikväll, inte mycket man har att skriva men det blev bra.
Jag fick jobb, och Niklas förlorade sitt.. det var tredje gången företaget sa upp personal, och det blev ju en överraskning.. men Niklas hänger inte läpp, han ser det som en möjlighet att komma igång med något annat, kanske utbilda sig. Vem vet =) Skönt att han känner så.

Nu är klockan mycket men ska titta lite teve innan jag lägger mej..
Godnatt på er.




Jobb..

Nu var det ett par dagar sen det skrevs här.
Helgen var rolig, började med helkväll i fredags hos pappa & Anja och syskonen. Gjorde lite goda drinkar och kollade Lets dance och spelade spel. Isak sov ett bra tag i deras resesäng, så duktigt av honom =) Känns ju tryggt och veta att det går.
I lördags var jag med mamma och Felicia i ronneby och hälsade på lilla mormor. Var kul att bara va vi tjejer och skoja av oss lite.  Det var längesen.
Och i söndags var det födelsedagsmiddag för Niklas lillebror Mattias, och så övningskörde jag också. Var roligt fast jag blev väldigt arg när jag gjorde fel... lite känslig just den dagen verkade det som. Men det gick ganska bra ändå.
Nu är vi bara hemma och tar det lugnt. Kanske blir en cykeltur under dagen om vädret inte blir sämre då.
Idag har jag äntligen pratat med chefen också och fått bekräftat att jag ska jobba i sommar, frågade om jag kunde få jobba som timanställd kvällar och helger från och med nu, så jag ska in och skriva papper på torsdag. Sen är det bara och hoppas att det blir lite jobb =)
Känns lite nervöst.. man har varit hemma så länge nu, men det kommer bli jätte roligt att komma igång igen!

Ha en bra dag! *

Storstäd...

Igårkväll när jag lagt mej för att sova, kunde jag inte sova alls! vände och vred på mej i två timmar, och strax efter jag lyckats somna så vaknade Isak. Men efter det fick jag sova gott till 06.30 ungefär i morse. Då ville lillen upp och busas!  Jag satte igång med storstädning.. kan va skönt att ha det gjort, så kan vi bara ta det lugnt i helgen =)
Så det har jag gjort idag, vi gick ut en sväng också. Såg fint ut innan vi gick men usch så kallt det blåste.. var tvungen att gå till jämjöhallen iaf.

Min bästis Johanna ringde innan, hon hade klippt sig kort! då blev ju genast jag också sugen på att göra något med håret.. fast inte kort på mej, vet sen innan att det passar jag inte i.
Men alltid är det något man vill, eller hur?

Nu sitter jag i soffan och funderar på om jag ska läsa i körkortsboken, men mest tänker jag på att jag är sugen på en gb sandwich som jag vet finns i frysen :P

Snart helg! *Ha en bra kväll*

Klänning...

Suttit hela kvällen känns det som och tittat på klänningar på nätet. Hade velat ha en fin blommig klänning, men hittade inget som passade mej.
Har lust att hitta på nånting snart, alltså gå ut nån kväll, eller bara ut och äta eller nåt. Göra sig fin och klä sig lite mer "festligt" var så längesen nu så det hade verkligen varit kul!
Tänkte fråga min vän Magdalena som bor uppemot Kalmar om hon har lust att komma ner snart. Pratade om det sist hon var här.

Hopp, får se när det blir av..
Nu ska jag väcka snarkande björnen här bredvid och föreslå att vi går till sängen istället för soffan :P hoppas han blir tyst där :P ...
Gonatt på er *

Onsdag

Hej på er!
Tänkte jag skulle försöka skriva ett inlägg idag. Cykelturen var jätte mysig i söndags, Isak tyckte det var spännande men det blåste faktiskt kallt, så nu väntar vi bara på varmare väder.
Måndag tisdag har vi inte gjort något alls, varit hemma bara och gått promenad.
Idag kommer mamma och Trixe.. får bli en långrunda med vagnen och hunden =)

Nu blir Isak snart tio månader, tänk så lång tid som har gått. Mycket som hänt, något som är tråkigt är bara att jag knappt träffar vänner. Kanske är tjatigt, men ärligt talat trodde jag det skulle bli tvärtom. Få barn är ju det största man är med om.
Jaja, har en underbar familj att dela allt med! =)
Nu får jag springa efter Isak igen<3



Tihiii


Redo för cykeltur, lite fundersam än så länge.


Iväg =)

Solen

Idag är jag hur pigg som helst! Isak har sovit så bra inatt, och jag också.. lugnt och skönt =) Efter frukost kom Eva ner för att passa Isak så vi kunde övningsköra.
Och idag har jag verkligen fått prova på mycket, varit utanför " övningsområdet" också, hihi.. jätte jätte kul! men svårt och nervöst också såklart.
Nu sover lillen middag sen ska vi ut och cykla, passa på när det är så fint väder. Spännande att se va Isak tycker om det.
Va mycket det gör med sol, man blir så pigg och glad! =)
Nu ska jag ta vår sista gräddbulle.
Ha en bra dag*

RSS 2.0