Onsdag 14 Juli

Hej svejs!
Hemma efter ett trevligt arbetspass på Mölleberg, åh va jag trivs där. Imorgon är det dags för skola sen jobb på kvällen.
Idag har vi bara tagit det lugnt annars, hållt oss inne förutom en tripp till affären i förmiddags. Magda kom förbi på kaffe och en pratstund =) Hon har köpt en klänning åt mej idag eftersom jag inte hinner in till stan innan helgen, ska nämligen på bröllop på lördag! min kompis Emelie som gick i min klass på gymnasiet ska gifta sig =)
Va tror ni om den? hoppas verkligen den passar nu!:


Nu ska jag äta lite kvällsmat sen försöka sova.
Natti natt

Onsdag 14 Juli Bilder från senaste tiden


Isak & jag påväg in till stan för å umgås med vänner.

Mys på Playbar med Magda & Lina.

Nicke fyllde 27 år.

Han fick bla annat en gitarr så han kan spela kärlekssånger för mej.

Jag överraskade honom med vänner & middag på kvällen.

Mycket lyckad kväll =)

Vi hjälpte till när Johanna & Daniel flyttade till sin stoooora lägenhet i stan.

Isak har det gott i morfars pool.

Isak & jag på stumholmen med tjejerna!

Isak ska provsmaka första jordgubben!......

och den blev godkänd=)

Vi tog en cykeltur till hallarum igår och mös i skuggan med mormor, Felicia & Oliwer.

Tisdag 13 Juli

Hallå hallå!
Hur har ni det i värmen? själv ligger jag här i soffan och kan inte ligga still för allt känns obekvämt och klibbigt! men neej jag klagar inte. Hade bara varit skönt att kunna svalka sig mest hela tiden hihi.
Jaha senaste tiden har mest handlat om bad, sol, mys och familj och vänner. Älskar sommaren, man är så pigg på att hitta på saker och komma ut! Isak älskar att vara med mej och mina tjejkompisar, men han kör med oss allihopa och gör man inte som han säger ryter han AJJA BAJJA! och pekar med fingret. En riktig liten boss, haha men söt är han.. så länge det inte går för långt =) han är igång från morgon till kväll och har även trappat ner med middagslurerna, dom som var så sköna ( även jag brukade ju ta en liten lur ).
En kväll i förra veckan när vi satt i soffan sa det "poff" bakom teven som sen bara stod och blinkade... den gick sönder och YES! hojtar nicke som blir lycklig av att äntligen bli tvungen att köpa platt teve =)hihi.. jaja, jag också!
Så nu har vi en skönhet som sitter så fint på väggen och plötsligt är det jätte kul å titta på teve igen.
Jag har haft lite extra lediga dagar nu då de läser en kurs jag redan haft i skolan, på torsdag är det dags igen. Sen på fredag har vi avslutningsdag i brunnsparken och seen.. semester!:D åh det ska bli så skönt!


RSS 2.0