Onsdag 30 December

Hej igen.
Nu va man hemma efter jobbet, fick skjuts hem idag så jag fick komma hem med en gång.. åh så skönt=)
Haft fullt upp så tiden har gått fort, men när det är så brukar jag alltid känna att jag glömt något? men det kommer ju fram isf:P
Niklas och Isak sover som stockar, försökte väcka nicke med mina kalla händer men fick bara ett gnyy ifrån honom så han är nog väldigt trött.

Började titta bland våra bilder nu, och det känns så konstigt när man ser bilder på Isak när han var nån månad gammal knappt. Att han varit sååå liten, och nu är han en riktigt stor pojke =)


Här var han bara någon dag gammal, underbart kort<3


En liten knobbas som ålar sig fram.


Haha, jag med min kramgoa son<3


Hihi nöjd kille som kan stå upp!

Jaha? 1 år och nu börjar man riva ut... jaa, allt möjligt :P

1½ år och en riktigt stor pojke <3

Onsdag 30 December

Tjoho.
Idag har vi varit ute på en härlig promenad med Sara och hennes valp Coda ?(tror det stavas så ). Jätte mysigt men ganska kallt, skönt att solen värmde lite iaf. Isak & jag var som två tomater i ansiktet när vi kom hem. Vi gosade ner oss i sängen under en filt å Isak somnade ganska snabbt.
Han blev väldigt glad för Coda, inte ett dugg rädd utan bara skrattade hela tiden och blev väldigt lycklig när han fick ge henne godis =)
Nu när Isak sover ska jag passa på å laga middag. Sen ikväll är det dags att jobba.

Hoppas ni har en bra vinterdag!



Isak, Sara & lilla Coda

Fick en massa god fika hos Nicklas & Erika igår =)

Tisdag 29 December

Hej på er!
Jag hoppas att ni alla har haft en underbar jul! =)

Det har iaf vi haft! Började firandet dagen innan julafton uppe hos Niklas mamma, med hans pappa, och hans bröder. Vi blev bjudna på revben, lutfisk, och julkorv och potatis. Jättegott var det, sen goda kakor och julgodis och ris ala malta. Och så spelade vi bingolotto på uppestittarkvällen men tyvärr ingen vinst. Och så fick Eva, nickes mamma vara "tomtedam" och dela ut julklapparna, vilket även detta år var en himla massa till Isak och till oss också! Vi fick b la presentkort på IKEA så nu är ju jag jätte ivrig på att åka dit och handla!!

Julaftons morgon fick vi sova lite längre, tror vi var vakna vid halv nio tiden, så himla skönt! Opp och äta frukost och fixa iordning oss för att åka iväg till min pappa och familjen.
När vi kom vid lunchtid var det lutfisk, potatis och sås och massa kryddpeppar, åh det var supergott. Har bara smakat det nån gång förut men nu åt jag så man blev proppmätt =)
Efter maten gick vi en runda med Isak för att försöka få honom att somna, vilket han gjorde och sov lite mer än två timmar. Vi väckte honom när vi tittat på Kalle Anka.
Då var det dags för kaffe och philadelphiatårta med pepparkaksbotten, mums!
Och så kom tomten efter det med en himla massa paket, Isak fick massa fint och vi också såklart. Det stod ett jättestort rött paket på golvet och det visade sig vara Isaks, en sackosäck med Barbapapa på =)
Framåt kvällen skulle vi äta julbord, jösses va mycket god mat det var! Vi stannade till elva ungefär tror jag, Niklas var tröttast av oss tre.. han har ju jobbat så mycket.

Åh så juldagen! Fick sova ganska länge även denna morgon, sen upp och duka och fixa maten till min mamma, Ola och Felicia skulle komma.
Innan maten skötte jag julklappsutdelningen med Isaks tomteluva. Då fick Isak en egen liten dammsugare som han älskade direkt =)
Halv fyra var det dags för mej att åka och jobba. Jobbade fre, lör, sön.
Igår var vi iväg och bowlade med släkten, det var vår julklapp till alla förra året och även denna julen. Vi var på Cyberzone på Saltö, jätte roligt! tror det uppskattades av alla.
Jag är dock kass, verkligen kass! mestadels rännan, men det blev bättre mot slutet :D

Idag har Isak och jag varit hemma och bara myst och vikt vårt berg av tvätt som legat i korgen ett par dagar ocg bara blivit större.
Och nu ikväll har vi varit inne i stan och hälsat på Nicklas( Isaks gudfar ) & Erika.
Fullt upp senaste tiden alltså men gud va roligt och mysigt vi har haft med våra nära & kära! Stort TACK för allt!

Imorgon kommer en tjej som heter Sara som är vikarie på mitt jobb ibland hit till jämjö, så ska vi ut och gå en sväng med Isak och hennes lille valp =).

Kommer nog somna gott ikväll...

*Godnatt på er*


23/12


Dags för första julklappsutdelningen!

Ooh så spännande! ( titta lille putmagen =)

Fullt upp med nya sakerna.

24/12


Titta så fin Isak var på julafton!

Isak brevid det stoora spännande paketet!

Stiliga dom är mina killar<3

En massa leksaksmat!

25/12


På morgonen bar Isak omkring på sin fina barbapapa säck =)

Isak fick gå med mammas hund Trixie i koppel en stund.

Hohoo sa tomten :P

Började dammsuga direkt såklart =)

Jaa det var lite bilder från julen det :)

Torsdag 24 December JULAFTON

*Önskar er alla en riktigt GOD JUL!*



Vi hörs! :D


Tisdag 22 December

Hellu!
Nu har man julkänsla! härligt=)
Idag vaknade Isak väldigt tidigt men det var lugnt för vi väntade ändå besök. Emelie och Samuel har hälsat på oss i förmiddag, så roligt så. Pojkarna var lite blyga i början, hihi så sött men sen  blev det lek.
Han hade åkt pulka hit, vill ha en större pulka till Isak också. Såg så mysigt ut.

Vi har satt upp våra julkort vi har fått på kylen, Isak pekar på tomten och säger: Fafaa! haha,det liknar ju inte ens hans farfar? skrattar lika mycket varje gång.

Lillen ligger och sover nu, somnade som en stock när jag la honom i sängen. Själv sitter jag här och mår lite smått illa? :S men jag tror jag har druckit för mycket kaffe bara...

Imorgon är det dags att fira jul med Niklas mamma, pappa och syskon =)


1 år sen idag, ser ni vilken knobbas han var? =)

Söndag 20 December

Hoho bara fyra dagar kvar till jul! =) Åh det ska bli så roligt och mysigt!

Idag har jag jobbat, slutade halv två då kom Niklas och hämtade mej, sen åkte han iväg för att jobba. Inte kommit tillbaka ännu, mycket och göra med sååå mycket SNÖ!
Visst är det jätte fint och mysigt med det ställer ju till en del besvär också. Imorse när jag skulle gå från busshållplatsen till jobbet så visste man inte va som fanns under snön.. jag var som en snögubbe när jag kom fram.
Imorgon jobbar jag min sista dag sen är jag ledig igen.

Isak har varit på ett strålande humör idag så vi har haft jätte kul! han fick rida på min rygg och det var superkul, men jag blev helt slut haha=)
Vi tittade på Anna Ankas jul innan, och jag tycker hon är konstig men ändå så rolig! skrattade en hel del.. trodde jag inte , men det var inte mycket annat å se så jag fastnade.

Ska försöka lägga mej tidigt ikväll, har ju blivit en riktig nattuggla annars:P

*Godnatt!*


Lördag 19 December

Grattis Isak på din namnsdag! Isak betyder: Han som skrattar och det passar mycket bra in på vår Isak<3

Idag har jag och lilleman bara tagit det lugnt, tvättat lite, städat lite, ätit lite, aah det är väl det. Hade planer på att åka ut med pulkan, trodde Niklas skulle komma hem tidigare, han är iväg och jobbar sen 7.00 i morse stackarn... Men det är tur de håller ordning på vägarna!
Jag har duschat och sådär nu för snart är det dags för mej att gå och jobba kväll. Niklas och jag kommer bara gå om varandra idag, men jag hoppas de får en mysig kväll mina älsklingar!

Hoppas ni har en bra helg:D


Isak i sin pulka förra vintern, men oj nu när man ser bilden.. får han ens plats i den längre?! hade för mej den var större :D

Fredag 18 December

Hej hopp.
Nu har min katt kommit hem! phuu, blev ganska orolig för honom faktiskt.. man kan undra vart han hållit hus.
Nu ligger han iaf i soffan och gosar, han fick en "monsterklii" som vi kallar det, haha han älskar att bli kliad på halsen =)
Niklas och Isak sover sen typ klockan åtta, halv nio. Det är inget kul på tv och jag är uttråkad och ej trött. Däremot finns det mycket kul på nätet. Jag befinner mej i "vill ha världen" så jag tittar runt efter bord och stolar, tyger, kläder, barnmöbler.. jaa allt möjligt =)
Men det som står högst på önskelistan är ett matbord & snygga stolar till vardagsrummet, hittade två som skulle passa uuutmärkt:


Eller:


Vill ha vill ha vill ha! hoho

Nu ska jag kika vidare, hoppas ni har en trevlig fredagkväll<3

Fredag 18 December

Hejsan!
Nu var det fredag igen. Isak vaknade tidigt idag så det var bara å ta sig opp =)
Mamma har varit på besök så vi har gått en runda och fikat på de vi gjorde igår, Isak tog sig ett smak på alltihop sen la han tillbaka dom på fatet:P
Han somnade vid tolv tiden, tror jag ska krypa ner och försöka sova lite jag också, har ändå inget speciellt för mej.
Jag undrar var vår lille Findus håller hus? han kom aldrig hem igår så jag börjar bli lite orolig... men han klarar sig. Hoppas han kommer idag iaf.

Hej så länge!


Kom hem nu Findruu<3

Torsdag 17 December

Hej igen.
Det blev ingen lång stund för Isak på julfesten, han hade varit jätte ledsen så jag fick gå och hämta honom igen. Väl hemma var han lika glad och pigg som innan och det var ju tur det. Det kanske blev för mycket för honom, han har ju faktiskt inte varit så mycket på dagis senaste tiden.
Han fick sin julklapp hemma istället med volvon i, han blev helt uppspelt och jätte glad för bilen och har kört omkring och brummat hela dagen =)
Johanna kom vid 13-tiden och då hade även hon med sin paket till honom. Han fick kläder och en stor lastbil med en traktor på släpet... oj vilket kalas det blev för lillfisen.
Sen har vi gjort knäck, snickers och pepparkakor.. mycket gott alltihop! Isak och Johanna åt deg, och Isak åt även mjöl:P haha, men det var inte så gott såklart.

När Johanna åkt hem fick sig pojken ett bad, han var sååå kladdig.
Sen har vi gosat ikväll och jag har precis sett Paradise Hotel. Och nu sitter jag uppe själv, tittar lite på Simpsons filmen, Homer är hur rolig som helst!

Här är bilder från idag:


Isak leker med sin nya bil som nu bara har 3 hjul :P

Och här leker han med sin lastbil.

Mamma mamma, ge mej en lussekatt!!

Pepparkaksbak!

Hoho!

Våra godsaker.

Johannas fina verk =)

Torsdag 17 December

Godmorgon!
Precis varit och lämnat min lille julnisse på dagis. Han var så glad när han fick komma ut i snön, fast han ville hela tiden att jag skulle borsta bort snön ifrån hans stövlar! haha, sötnos.
Hoppas han får roligt nu, de ska få paket, dansa runt granen och fika gott =)
När han kommer hem igen ska vi sätta igång med julbaket. Ska förbereda nu innan, Johanna kommer runt lunch tid ungefär.
Så lägger in lite bilder från vår dag sen!

Hoppas ni får en bra dag i snön!:D



Min bästa vän Johanna & jag 2006.




Vår lille julnisse<3

Onsdag 16 December

Hej igen.
Ikväll har Isak och jag varit själva. Niklas fick jobba över pga vädret.
Nu är det ju såå fint ute, man riktigt myser när man tittar ut. Såg på tv att det kommer ännu mer i morgon och blåst med det. Huu tur man är ledig, är bara Isak som ska på julfest kl 9.30 men det är ju bara i huset brevid =) Alla föräldrar fick köpa en julklapp som tomten ska dela ut på dagis till dom, eftersom han älskar bilar så köpte vi en liten volvo till honom.. hoppas han gillar den. Kan tänka mej att barnen kommer vilja ta varandras saker :P

Somnade såklart innan när jag gett Isak välling och han skulle sova. Jag vaknade vid kvart över nio och då kunde jag se sista biten av Paradise Hotel som jag är helt fast i ! Det är verkligen lurigt och spännande hehe =).

Imorgon blir det julbak! får se om Johanna kommer. Det blir pepparkakor, snickers och knäck och kanske mandelmusslor.. lussekatter hade jag ingen lust med att baka?
Det blir iaf en mysig dag tror jag säkert och blir troligen populärt hos min lille pojk<3

Godnatt på er!


Onsdag 16 December

Så, nu är Isak också vaccinerad. Bara Niklas som ska göra det också.
Det gick så fort och bra, fast han vet att det inte brukar vara så kul i undersökningsrummet så han kände på sig att det var något, men som sagt gick det jätte bra.
Han sov ganska länge idag, vaknade vid kvart i nio, fast då hade han varit vaken runt halv sex också:P
Han ska till dagis idag och jag ska på möte.
Annars blir det nog inte så mycket gjort, kanske städa lite ikväll.... om man orkar =)

Fy vilket skitväder det var idag! imorse när vi gick var det halt, slaskigt och regn/snöigt... inget vidare promenad väder...

Hörs kanske senare idag.

Tisdag 15 December

Hej på er.
Nu har jag jobbat tre dagar och det har varit jätte skönt att komma iväg lite. Isak har varit på dagis och det har gått bra, lite upp och ner med humöret bara, men han blir så glad när vi går dit om mornarna å så fikar dom på smörgåsrån & mjölk. Han älskar sitt dagis och sina kompisar och fröknarna=)
Annars har vi inte gjort så mycket de senaste dagarna, jag somnade i soffan både igår och idag:P
Imorgon ska Isak vaccineras på morgonen, sen till dagis och jag iväg på möte med jobbet.

Torsdag ska Isak på julfest på förmiddagen sen tror jag vi ska ta och baka han och jag =) Bjöd hit Johanna, så får se om hon kommer och hjälper till, eller någon annan.

Nu är min pojke gladare igen! Han har ju varit så sjuk och ledsen & arg, jobbig vecka. Men idag var han som vanligt tycker jag <3 När jag hämtat honom på dagis brukar vi alltid lägga oss i soffan en stund med en filt och bara gosa, ibland kittlas han, drar mej i näsan, pillar mej i ögonen, eller nåt annat skoj. Han skrattar så mycket och jag bara njuter av å se honom & tänka på att han är min lille son & hur stolt jag är över honom.

Mysigt med snö idag, fint när det lägger sig och blir vitt överallt. Men hur ska vädret bli nu då? Kallt har jag bara hört iaf.


Älskling! Världens sötaste lille tomte<3

Lördag 12 December

Åh va tråkigt jag har!
Är så rastlös och har inget å göra, killarna sover. Isak har sovit sen 12 men han behöver verkligen sova ut, varit vaken mycket inatt.
Jag har gett förslag om att baka pepparkakor, övningsköra eller åka till mamma... men ja, jag vet inte. Det är ju jag som är rastlös bara för att jag varit hemma hela veckan=)

Något förslag?


Fredag 11 December

Hej & hå.
Fredagkväll och Nicke och jag ligger i soffan å är helt slut. Ibland är det tufft att vara förälder, Isak har ju varit sjuk nu hela veckan + att han kommit in i trotsåldern, den första då:P  det har varit en del skrik och gråt och sparkande.. så man blir ju lite trött, men det är ju sånt man ska gå igenom. Han är ju vår underbara kille ändå=) vi älskar honom mest i världen! ibland kan han va riktigt söt när han blir vansinnig ;)

Har tittat på Idol finalen nu och jag tycker det är riktigt svårt å gissa vem som vinner, de är ju så bra båda två. Men jag hoppas nog på Calle iaf..
Imorgon är jag ledig och vet inte va vi ska hitta på, och på söndag jobbar jag vilket ska bli kul för jag älskar mitt jobb så man saknar det!

Hoppas ni har en mysig fredagkväll!


Här är lite fler bilder från julbordet med Niklas jobb i fredags:


Jag med några av damerna.



Niklas sjöng en snapsvisa!

Niklas, jag & lilla busken.

Onsdag 9 December

Hejsan!
Idag var Isak liite piggare på morgonen, hade feber men fick alvedon så han blev bättre ganska snabbt. Försökte få i honom frukost men det gick inte, däremot åt han lite spagetti och köttfärssås vid lunch.
Nu har han somnat så jag hoppas han sover ett tag, det behöver han.
Jag ska städa på toaletten sålänge och försöka komma på vad jag ska laga till middag? och kanske fixa till mej själv lite också för det ser ut som att jag vore sjuk med mörka ringar under ögonen å så:P


Tisdag 8 December

Hej hej.
Det har varit en lång dag.
Ingen förbättring för lille Isak, fortfarande hög feber men efter alvedonen i eftermiddags har han varit uppe ett tag. Innan idag har vi bara vilat och sovit.
Så i morgon hoppas jag han slipper ha så hög feber!
Nu sover killarna och jag sitter uppe själv som jag brukar, blir inte trött om kvällarna nu när jag sover på dagarna.

Är sugen på att börja baka massa till jul snart! Det kan man väl börja med nu? lussekatter, pepparkakor, knäck och snickers såklart! åh så gott, och kul att baka!  Nu kan Isak hjälpa till också, och kanske kan man försöka få med nicke också?=) hihi.

     

                                                                 

Måndag 7 December

Hallå.
Idag vaknade Isak upp med feber igen! Vi kände att det måste vara något med lillefisen så lika bra å ringa bvc. Väl där så såg doktorn att han var jätte irriterad i sin hals, stackarn. Så det är ett virus han har fått så nu är det bara å hoppas att han bättre fort! min stackars lille älskling:( vi skulle egentligen iväg denna vecka men det blir inget med det.
Nicke och Isak hade iaf mumsat på glass och kräm ikväll när jag jobbade, det är ju kallt och gott i halsen.
Och när jag kom hem vid tio-tiden vaknade han till och var på ett strålande humör och busade ett tag, men han somnade snart igen=)

Så roligt är det nu förresten när han börjat säga mer ord och så, kan skriva ett par ord som han lärt sig:

Mamma
Pappa
Mamo (mormor)
vovve
Titta
Heeej
Beeep (pip)
Dää (där)
Faffa (farfar)
Foffa (morfar)
Tatt (tack)
Aj
Aja (Anja)



Min duktiga kille med sin nya favorit apa, Arne som han fått av Amelia =)

Söndag 6 December

Hej hej!
Nu gör jag mitt 3:e försök att skriva ett inlägg denna helgen.
Ifredags var vi på julbord med Niklas jobb, på statt. Det var en riktigt rolig kväll med mycket god mat, od dricka och många skratt! Och sent blev det också så vi sov typ halva lördagen. Isak hade sovit över hos sin morfar och de hade bakat lussekatter och pepparkakor som han hade med sig hem =)
Sen blev det bara gos, pizza och teven resten av kvällen.
Idag gick vi en morgonpromenad efter att jag fått en liten sovmorgon. Sen sov vi igen ett par timmar sen åkte vi och handlade på maxi.
Nu har vi precis tittat på en skitbra film, Jakten på lycka tror jag den hette. Gråten var inte långt borta många gånger under filmen.

Imorgon kanske vi får besök innan jag ska börja jobba på eftermiddagen.

Hoppas ni haft en bra helg ni också =)


Mamma gjorde mej fin i håret i fredags.

Niklas och jag på statt.

En pussbild såklart!






Vi avslutade kvällen på Olearys.

Tisdag 1 December

December nu, och det kändes redan kallare idag! brr och än är det bara början.
Det känns mysigt att julen och så är på väg iaf=)
Idag har jag jobbat kvällen, varit en mycket lugn kväll så det var en bra början på mina tre arbetsdagar.
Niklas ringde vid 19.00 tiden och sa att Isak fått feber igen :( stackars lillfisen.. får hoppas han är bättre imorgon. Bara han sover och dricker mycket.
Niklas ska vara hemma med honom imorgon iaf. Tråkigt bara för imorgon skulle han haft en heldag på dagis, det blir inte så ofta eftersom jag jobbar som jag gör och han älskar dom dargarna. Då får han ju verkligen tid och leka med sina kompisar. Så nu får ni hålla tummarna att han blir bra fort igen<3

Igår hade vi en super rolig dag! Jag ,Isak & Katrine och Amelia var på leklandet hela eftermiddagen. Gud va roligt det var, vi lekte som bara den! även Katrine som ska få bebis i januari klättrade omkring en hel del med magen hihi, imponerad. Isaks favorit var bollhavet, där simmade vi omkring och kastade bollar till varandra, och Amelias russekanorna ( som jag kallar dom ) Ja det blir många fler gånger, hur kul som helst! =)

Nu ska jag ta det lugnt i soffan och lägga mej på min vetekudde, har haft så ont i min rygg idag.

Ha det bra så hörs vi =)



Amelia & Katrine

Jag och Isak leker

Wiii va kul! =)

Sen cyklade vi lite också

Här kommer viii

Hallå mammorna vi vill ha fika nu!

Mmm mjukglass blev det ;9

Haha, småttingarna spelar air hockey

Denna bilen var tuff mamma!

Apans stol var perfekt för Katrine & magen att ta en paus i =)

Och så lite mer lek bland bollarna innan vi gick hem.

Det var verkligen en rolig dag!

RSS 2.0