Lördag 24 April

Heej!
Lördag morgon och vi är uppe med tuppen, Isak vaknade vid sex och ville ha välling, sen har vi myst i soffan och tittat på Postis Per.
Jag fick starkt VG på tentan!, 2 poäng ifrån MVG, ojoj va roligt =)
Allt känns så roligt när det går så bra, aldrig gått bra för mej i skolan innan,men nu så! blir stolt över mej själv att jag klarar det.

Nu funderar jag på om man skulle baka något, det är ju snart dags för kalas och då kan det va bra och ha lite färdigt.

Ha en fin lördag!

Fredag 23 April

Godmorgon!
Fredag idag och det känns såå skönt!
Fick aldrig reda på tentan igår, det får vi idag på eftermiddagen, är så nyfiken så jag spricker!
Igår var en lugn dag med skola sen somnade jag i soffan, jag tycker det är jätte jobbigt att jag börjat göra det.. hinner inte med det jag planerat, men men... man är nog ganska trött egentligen.
Isak har fått sin första tandläkartid nu i maj, hehe hoppas det ser bra ut. Han är iaf jätte duktig nu när vi borstar hans tänder =)

Idag flyttar min vän Magdalena hit till jämjö, va roligt att hon ska bo här. Hon verkar så glad att flytta tillbaka till sina vänner här =)

Min lillasyster Felicia hade lagt upp bilder på sin blogg på Isak när han nästan var 1 år, och herregud va han har växt! va mycket som händer på så kort tid=) min gosepojke börjar bli stor <3





Åh så söt!!


Onsdag 21 April

Hejsan!
Det var ett tag sen, nån vecka sen eller så?
Här rullar allt på som vanligt med skola, jobb, körning och famlijen=)
Imorgon tror jag att jag får reda på resultatet från förra tentan och nästa vecka är det dags för första tentan i medicinsk grundkurs.

Snart är det även dags för 2-års kalas för min lille grabb! 8 & 9: Maj blir det.
Ska bli så roligt =)


Söndag 11 April

Godmorgon!
Idag är man som man ska igen. Var ganska trött igår efter tjejkvällen i fredags! Men åh så roligt vi hade, maten blev lyckad och vi hade jätte trevligt och det blev mycket goda skratt =)
Så igår var det mest vila vila vila, somnade i soffan på kvällen med täcke och kudde.

Idag är det bara en månad kvar till Isak fyller 2 år! helt otroligt va fort tiden går, han börjar bli stor kille nu<3

Här kommer lite bilder från fredagen:


Mia, Nicole, Charlotta, Anja & jag

Emelie var också med, och Magda!

Nicole gillade min dukning =)

Skål!



Emelie & Magda, så fina så!

Jag, Emelie & Magda

Magda & hennes snygga frisyr!

Nicole gjorde en supergod efterrätt, cheesecake med mjölkchoklad & vitchoklad, mums!

Dags för lite spel.

Findus gillade sällskapet=)

Sötnosar!

Tack mina fina vänner för en toppenkväll!!


Torsdag 8 April

Såå, nu var 3:e tentan gjord och inlämningsuppgiften tills imorgon är skriven och klar. Gud va skönt det känns, men är lika osäker som de andra gångerna.. men det ska nog bli bra=)
Nu har vi börjat en ny kurs, medicinsk grundkurs. Den är på 200 p så det ska vi läsa nu i 6 veckor.
Vi började dagen med skrivningen, sen titta lite i nya boken och på eftermiddagen hade vi muntligt prov.  Jag skulle ha haft körlektion i eftermiddags men den blev inställd pga sjukdom.. och det var faktiskt ganska skönt för jag var väldigt trött.  Hinner jag öva lite mer tills nästa vecka också hihi.
Tog mej ett städ här hemma med innan när killarna somnat, kunde t o m dammsuga för de sov som stockar! Det kommer ju lite tjejer hit imorgonkväll för middag och spel och gott dricka, det ska bli jätte trevligt=) Nicke ska iväg till en killkompis och göra detsamma.
Jag ska bjuda dom på kassler afrikana, så jäkla gott så nu får jag se till och lyckas med det!
I helgen annars vet jag inte vad det blir, lördag då är nog både jag och nicke lite trötta bara ;)

Nuuu ska jag bara sitta och kika på nätet och släppa allt som har med skola att göra en stund.



Onsdag 7 April

Godmorgon!
Uppe med tuppen som vanligt, Isak var på bananerna även denna morgon! får väl ta och gömma dom på kvällen:P haha.
Igår på morgonen ringde det på dörren och det var Malin och min gudson Hampus som kom på besök, så roligt! de var här hela förmiddagen och sen somnade Isak som en stock. På eftermiddagen var vi ute och gick i solen och träffade på Isaks farfar, och då ville han såklart gå hem till farfar en stund och leka.
Sen blev det storhandling på kvällen, så nu har jag nästan allt som behövs till på fredag när jag får tjejkompisar på besök =)
Jag klantade mej igår också, Isak kastade ut alla sina bollar från sitt rum och då skulle ju jag vara lite cool och sparka boll med honom. Första och andra bollen gick bra men tredje.. jag jag vet inte men jag skulle göra nån form av hopp samtidigt som jag sparkade och halklade på trägolvet och drog på ändan så in i!! jag hann tänka att "åh nej jag hinner inte ta emot med händerna!" rätt på svanskotan, ajajaaj.. Isak trodde jag skojade så han gapskrattade åt mej när jag låg och led.. Kände mej allt lite ynklig efteråt =)
Men men annars är det bra. idag ska jag jobba och läsa till mitt prov morgon!
Hörs senare!


Jag med min underbara gudson Hampus!

Isaksson är ute och går i solen!

Tisdag 6 April

Morgonbus med min lilla älskling!






Vet ännu inte hur dagen blir, varit uppe sen klockan sex då Isak hade stigit upp och börjat på en banan:P Vi får se om det blir jobb dag eller kväll idag.
Ha en fin dag!

Måndag 5 April

Ååh nu känner jag mej helt mosig i skallen... prov på torsdag, körlektion på torsdag, plugga och öva till båda. Nicke och jag har kört två timmar idag, han säger att jag petar mej på näsan helt mycket, alltså inte i näsan utan på den? kan det vara nervositet tro? haha inget jag märker iaf. Annars har jag mest suttit med mitt pluggande eller varit med min lille son som är mycket trotsig och skriker en hel del:P man blir helt slut. Men det går väl över HOPPAS jag. Han är iaf världens gosigaste bästaste pojke, även om han skriker öronen av oss nuförtiden =)
Nu ska det bli väldigt skönt att få lägga sig i sin varma goa säng, där mina älsklingar redan ligger och snarkar<3 Isak vaknar alltid runt elva tolv och vill komma in till oss, och det får han så gärna!



*Godnatt*

Bilder


Isak hjälpte mej med maten i fredags!

Isak med mormor & första påskägget.

Oliwer, nicke och Isak =)

Årets första cykeltur! nu får han åka med pappa, så mysigt =)

Isak fick såpbubblor i påskägget av farmor, det var kuuul!

Wiii!

Isak med kusin Oliwer och Anja spelar spel.


Måndag 5 April

Godmorgon!
Här sitter jag redo ifall bokningen ringer om jobb till mej. Man vet ju aldrig när de ringer så lika bra att stiga opp!=) Hat haft en jätte mysig påskhelg med nära och kära, Isak har dock inte varit jätte pigg och haft lite feber men nu verkar han piggare, sovit mycket har han gjort.
I fredags var mamma och dom här och lille Oliwer var med också, vi bjöd på middag och tittade på talang på kvällen. I lördags var det ju underbart väder så vi tog årets första cykeltur med Isak, han tycker inte om att ta på sig cykelhjälmen men sen är det kul och titta på allting, speciellt bilar! Cyklade hem till Niklas mamma och fick fika och mös i solen. På kvällen var vi hemma hos pappa & Anja och blev bjudna på påskmiddag =)
Igår skulle vi egntligen åkt till min farmor och farfar men Isak hade feber på morgonen så vi stannade hemma så han fick vila sig. Jag satt en del med mitt prov som jag hoppas att jag klarar nu på torsdag!
Lägger in lite bilder i från påsken sen, ska bara få in dom på datorn först.

Hoppas alla haft en bra påskhelg!

Torsdag 1 April

Hej igen!
Sitter och pluggar till mitt prov nu, men känner mej snart färdig för idag.
Isak var lite piggare ikväll och satt med oss när vi åt middag och åt lite mat iaf.
Nu ligger han och sover och jag hoppas verkligen han är piggare tills imorgon min lille gose<3
Niklas tog en jätte cool bild på honom med hans solglasögon häromdan:



Coolingen<3 snart fyller han 2 år!

Torsdag 1 April

Hallå hallå.
Idag vaknade Isak med hög feber så det var till att stanna hemma med honom idag. Har legat i sängen hela dagen och sovit från och till hela tiden. Han har fått dricka och glass när han vaknat =) Min lille gosse, hoppas han sover bort detta nu och är pigg i påskhelgen!
Nu är ju Niklas ledig fram till tisdag så han är hemma imorgon och jag ska jobba 7-15.
Om Isak är pigg så kommer mamma & dom på kvällen för att äta middag och ha en mysig kväll med oss.
Nu ligger Isak i soffan och vilar och jag ska ska laga lite mat så vi får i oss nånting.

Ikväll ska jag försöka plugga, det är dags för tenta den 8:e april i Etik & Livsfrågor.


Onsdag 31 Mars

Så äntligen har jag haft min första körlektion idag! och det gick bra och min lärare var toppen, så jag har bokat tider nu ett par veckor framåt. Känns riktigt bra, jag är så avslappnad nu hihi.
Har även varit med min bästis Johanna idag och hon körde slut på mej på gymmet, vi gick en bra runda också och inom stan för att sola 15 min ;)
Så nu är jag så nöjd och glad och kommer somna gott.
Har sovit lite i soffan redan men ska snart krypa ner i goa sängen.

Första april imorgon, jag kommer säkert bli lurad hela tiden:P



RSS 2.0