Ny vecka

Bara fixat här hemma idag, tvätta, vika, diska, bytt sängkläder och sånt kul :P  Isak var lite ledsen imorse så vi har myst ganska mycket också. Men i eftermiddag var han pigg och glad igen, vi har krypit runt här på golvet och han är så himla snabb! haha. Sen ställer han sig upp på allt han kommer åt, blir lite nervös att han ska ramla då. Men det är ju roligt samtidigt.. va han utvecklas! =)

Igår va vi ju uppe hos Eva och hjälpte till lite, Isak ville mest bli buren av mej hela tiden men lite hjälp fick dom på slutet med möbleringen och så. Hon kom hem vid nio tiden och blev jätte nöjd. Och det blev verkligen så snyggt! va mycket det gör med ett nytt golv! . Roligt att det blev så lyckat.

Isak är förresten jätte rädd för en reklam, ni vet Kavli räkost reklamen med bebisen som dansar? han börjar gråta och sen när den är över så blir han som vanligt igen. Den gick typ 3 gånger igår på kort tid och Isak var i teverummet då.. stackars lillfis, men det går nog över =)

Nu sover Isak middag så jag ska vila mej lite jag också och titta på House.


Kommentarer
Postat av: Emelie

Den reklamen tycker Lucas om, han börjar digga då :P Däremot Eniro-trollet tycker han inte om, då brukar han börja gråta.

2009-02-09 @ 20:43:36
URL: http://emlizpemliz.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha så gulligt! roliga dom e de små =)

2009-02-09 @ 21:23:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0